13 februari 2016

Bittert

Så jag fick tydligen feber. Igår efter den "korta" promenaden med Louise (8 km på 1 h 50 min) kände jag mig riktigt mörbultad i kroppen. I och med onsdagens gympass, som var det första på en månad, var mina stackars benmuskler väldigt trötta. Efter allt pratande under promenaden hade jag också lyckats få en ordentlig huvudvärk. Tog en riktigt lång och varm dusch, men kände hur jag bara blev svagare i kroppen. Fixade ihop lite omenahyve, och medan det var i ugnen hade jag ont i magen och började känna mig lite tung och varm i huvudet. Fram med febertermometern, och visst hade jag lite feber, eller stegring egentligen. Bara att bädda ner sig under filten resten av kvällen då.


Har sovit riktigt dåligt inatt. Steg upp vid tiotiden och har inte gjort så mycket vettigt sen dess. Gjorde en grön skön smoothie till frukost, satte igång två tvättmaskiner och så har jag fixat en pajbotten. Nu lyssnar jag på massa bra låtar på Tuubin och försöker vila mig frisk. Känner mig faktiskt lite piggare för tillfället, så vi ska hoppas det fortsätter åt det hållet. Skippade dagens revyövning, så nu har jag inte så mycket planer för dagen. Kolla några avsnitt OC, koka lite soppa och baka klart den där pajen. Sen ska vi se om krafterna räcker till ett hemligt besök ikväll. Och ja förresten, sambon köpte årets vändagsblomma redan idag för att pigga upp mig. Så nu får jag åtminstone njuta av den! Men saknar nog ännu veckans fredagstulpaner måste jag säga... Och skulle gärna gå ut i det härliga vädret. Men näpp, inte denna lördag.

Dagens smoothie bestod av mandelmjölk, fiberpulver, avokado, spenat, kiwi och smoothiemix (ananas, banan, mango och papaya). Förvånansvärt gott!

1 kommentar: