9 mars 2020

Fredagsäventyr i Kvimo

På fredag var vi uppe med tuppen, men ändå lyckades vi på något vänster söla bort halva morgonen.. Blev alltså lite panik att koka varm O'boy, packa picknickväskan och åka iväg ut mot Kvimo. Vi hade blivit bjudna hem till Lisette med "mamas" för att åka pulka och grilla korv. Fick det perfekta vädret också! Det ända som satte käppar i hjulen var att jag direkt jag steg ur bilen kände att nu kommer ett gallstensanfall.. Tack och lov hade jag medicin med mig, som åtminstone hjälpte lite under tiden vi var på plats. Men tråkigt när hälsan ska sätta käppar i hjulen.

Vi började i varje fall med pulkåkning med småttingarna. Märks nog bra nu att de växt till sig, så självständiga små typer som vankade omkring där i backen, haha! Fortsatte sen till en nybyggd "grillkåta" riktigt bredvid Lisettes hus där vi grillade korv och åt lite smått och gott till lunch. Efteråt blev vi ännu bjudna på chokladkaka och glass inomhus. Elle och jag sökte oss hemåt efter det, när jag inte kände mig riktigt på topp, och barnets sömntid inföll. Men en trevlig dag blev det i varje fall!

Alltså hur gulligt??? *smiley med hjärtögon*
Savannah och Eleonore hade intensiva diskussioner i pulkan, haha!
Korven var god, men kanske inte värt hur jag mådde under eftermiddagen sen...
Lisette, Robin och Eddie har så fint hus! Tro det eller ej, men det är faktiskt ett gammalt (1800 tals?) hus som de totalrenoverat.
Kidsen var väldigt intresserade av nykomlingen i gänget, Janinas nyfödding, Ellens lillasyster. Snart joinar också Johanna tvåbarnsmamma-klubben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar