8 februari 2019

Ännu en fredag i livet

Fredag igen! Som vanligt när jag bloggar sover barnet ute på trappan.. 2,5 timmar har hon sovit nu, så gissar att det snart är dags att gå och hämta in henne. Själv har jag passat på att dammtorka allt utom köket, samt dammsuga och skura hela huset (utom källaren för den städade jag förra veckan). Badrummet städade jag igår och köket putsade jag upp i morse efter frukosten, så nu är det fredags-representativt här! Bara tulpanerna som fattas på bordet... Hade egentligen tänkt promenera iväg och hälsa på till jobbet idag, men prioriterade att städa klart och duscha i stället, då jag inte hunnit duscha på hela veckan. Haha, äckligt, jag vet!

Eleonore har varit så svår att natta på sista tiden, och hon är väääldigt mammig just nu.. Bara mamma som duger! Fullständig katastrof om jag går ut ur hennes synfält mer än fem sekunder. Igår när jag kom hem från jumppan strax efter nio på kvällen sov hon inte ännu, och då hade jag ställt henne för sängen strax innan jag for halv åtta.. Då var det bara att bunkra upp med lite kuddar i sängen och hålla henne i famnen tills hon somnade. Vilket alltså resulterade i att klockan var så mycket innan jag hade ätit kvällsmål, kollat klart det sista superspännande avsnittet av serien Bodyguard (tips tips!) och borstat tänderna att jag inte hann duscha. Jaja.

Den här helgen har jag faktiskt en del planer, vilket känns skönt då vi mest suttit hemma de senaste veckorna. I morgon ska jag och Caroline på en loppisrunda till Jeppis UTAN BARN. Kommer att kännas väldigt konstigt, men ser verkligen framemot dagen! På söndag är jag bjuden till Maddes på Me & I-klädparty, så visst kommer även denna helg att svischa förbi i rasande fart.

 Så här ser det allt som oftast ut när barnet har ätit.. Ingen vits att städa här i huset alltså!
 Tänkte skratta ihjäl mig åt hur jag såg ut i Dermosil's bubbelmask. Men effektiv var den!
 Roligt att leka med mamma...
 Kokkoo!
 En dag när det var så vackert väder att jag bara måste trotsa min snoriga tillvaro och ta en pulk-promenad till postlådan med barnet.
 Stackaren blev utsatt för lite snö-posering också.
 <3
 Tortillaperjantai med svärisarna förra helgen.
 På lördag lade Sebastian och hans pappa äntligen golvet i sovrummet (lite för tidigt, ja, men vi ansåg att det torkat då vi haft på golvvärmen i flera veckor redan). Blev SÅ bra!
 På söndag hade vi mina föräldrar på besök, då de ska åka iväg på skidsemester till Alperna nu i helgen.
Har försökt ta upp läsandet igen, men det är lättare sagt än gjort.. När jag avslutat alla mina måsten och bäddat ner mig i soffan för en skön lässtund vaknar nästan alltid ungen från sin tupplur. Kanske inte så konstigt att jag ännu läser samma bok som förra året den här tiden!

Nu ska jag se om barnet vaknar så vi får fixa lite lunch. Kurrar nämligen i magen på mig nu. Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar