18 januari 2019

Ett foto i timmen 18/1/19

Fredagen till ära knäppte jag ett foto i timmen för att kunna uppdatera er om hur en typisk dag numera ser ut i vårt liv. När jag kollar tillbaks på övriga "EFIT"-inlägg jag gjort sen Eleonore kom till världen (april, juni, september och oktober), så har nog dagsprogrammet ändrat en hel del. Och kul är väl det!

 9:05 Dags att stiga upp och äta frukost! Vanligtvis är vi nog uppe vid 7:30-8 ungefär, men just denna fredag bråkade vi redan klockan sex om ifall det var morgon eller ej.. Jag vann striden och vi sov vidare nån timme.
 10:15 Påklädd och redo för dagen! Så här ser det oftast ut när jag byter blöja/klär på för tillfället.. Man får hålla ögonen öppna och händerna redo!
 11:10 Kompisarna Elvira och Eleonore får vara med och luncha med sina mammor på Chao i Oravais. 
 12:00 Tack för maten den var god! (fotad lite tidigare nog, sorry)
 13:10 Grannveedri tär ut! Stackars Elvira som skulle komma på playdate fick leka ensam, då Eleonore sov i vagnen... Jag och Jozze fick i stället pladdra lös.
14:15 Kände att jag behövde lite frisk luft, så gick på promenad även om barnet hade vaknat på trappan.. Ingen bra idé, tyckte Eleonore! Hon blev så grinig att jag fick uppfinna en sittdel (i vagnens liggdel) så hon kunde titta runt sig på den korta promenaden.
 15:30 Mätt i magen efter lite lunch (makaronigryta, majs och grynost, samt en mandarin till efterrätt), nu är det roligt att leka och läsa!
 16:10 Fixer upper på tv! Tyvärr hade jag sett avsnittet tre gånger redan...
 17:20 Nej mamma jag vill inte sova middag! Bara att dra in ungen i vagnen och klä av kläderna på nytt, tio minuter efter att jag satt ut henne...
 18:15 Barnets middag var inte särskilt populär... (batatmos, nötköttbitar och avokado)
 19:30 Kollar med ett halv öga på Efter fem på TV4, och leker bort lite energi inför kvällsgröten. Damen har förresten blivit riktigt duktig på att stiga upp (mot saker) själv!
 20:10 Barnet somnade bums och mamman fick ta itu med diskberget (efter att pappan efter många suckar äntligen tömde diskmaskinen!).
21:20 Färdigt förberett inför sista tapetseringen i sovrummet som sker i morgon.
22:25 Sambon har snarkat på soffan i två timmar, och efter lite bloggning ska jag också släcka ner och gå och lägga mig (i sängen!).

HÄJTÅ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar