8 september 2019

This and that

Återigen är jag nere i en riktigt djup bloggsvacka, och funderar varje gång jag loggar in på bloggen varför jag överhuvudtaget håller på med det här ännu. För några veckor sen var det faktiskt så länge som TIO ÅR sen jag startade upp den här bloggen. Tänk he! Har alltid bloggat på samma portal, så allt finns samlat här i arkivet till vänster. På gott och ont.. I bland när jag har tråkigt brukar jag surfa bakåt och läsa igenom lite gamla texter. Och alltid förundras jag över samma sak: Hur kunde jag vara så bra på att skriva, formulera mig, göra texten intressant, tidigare? Nuförtiden blir det bara samma gamla harang och absolut inget intressant... Nå, det är väl bara att acceptera att livet har sina toppar och dalar det också, vilket givetvis märks i bloggandet. Som jag sagt många, många gånger förut: Jag bloggar för min egen skull och i min egen "takt". Vissa månader blir det mer, vissa mindre. Men att stänga ner bloggen helt och hållet ligger nog en bit bort ännu. Får väl låta tiden gå och se vad som händer, helt enkelt! Tack i alla fall till er alla som troget kikar in här i väntan på en uppdatering. Vem vet, en vacker dag kanske ni får precis det ni har väntat på, haha!

I fall ni vill veta vad jag haft för mig den senaste tiden, ska jag givetvis rapportera lite åt er. Den korta versionen: Jobb och dagis, sjukstuga, vardagsbestyr, mycket kvällsprogram. Sebastian och jag håller kvällarna heliga genom att bänka oss i soffan framför ett eller två avsnitt Fringe innan vi går och lägger oss. Och jag måste säga att det är så skönt nu när hösten kommit! Vet att det blir värre om några månader, och man börjar längta efter ljuset.. Men än så länge tycker jag det bara är mysigt att få tända lampor och ljusslingor om kvällarna. Bara vi ännu skulle få fixat vår utebelysning, så skulle jag inte behöva vara så rädd för vad som finns i mörkret varje gång jag låser dörren till natten...

 Här i huset har vi en som vet hur man chillar framför tv:n! 
 Inredningen och golvmattan till grovköket beställt! Det mörka är våtrumsmattan "Raw Concrete Dark Grey" det ljusgråa skåpen och längst under bänkskivan. Får sii tå... 
 Jeppisfredag = Skorpanbesök då de hade öppet sista helgen.
 Finaste sällskapet!
 Vi fick också sällskap av Josse och Elvira, men dem fångade jag inte på bild.. Bara maten, förstås!
 Och en smarrig morotskaka...
 I vår familj har vi lite udda fredagsnöjen: Åka ut och cruisa längs skogsbilsvägar! 
 I lördags tog vi svärmor med oss på en shoppingtur till Vasa. Passade på att hälsa på gamlamommo (svärmors mamma) Inga-Britt samtidigt.
 Kristian bjöd in till 30-årskalas och infyttningsfest. Och vilken chipsbuffé han fixat! 
 Jag kokade 10 liter äpplemos, och hoppas vi ska klara oss igenom vintern..
Hemma med liten sjukling måndag-tisdag. Tösen hade tredagarsfeber! 

Sen har vi också varit på vårt första föräldramöte, ordnat kräftskiva, jag har varit på kurs och personalmöte från jobbet, vi hade babyshower åt Josse, och däremellan har vi mårat åpåå med ett och annat här hemma. Allt har jag inte fångat på bild, men nu har jag ju i alla fall nämnt det! Några av sakerna ska nog ännu få egna blogginlägg, så håll utkik under inkommande vecka. Nu ska jag logga ut för den här gången, tacohej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar