19 september 2019

Sjukstugan fortsätter

Ett torsdagshej här från Bruksgatan! I skrivande stund surrar en värmeblåsare här i rummet bredvid, då vi har mattläggaren på plats som sätter våtrumsmatta i grovköket åt oss. Eleonore sover ute i vedlidret, och jag hoppas hon fortsätter nån timme till så mamma också kan ta en liten gubbvila. Har nämligen varit hemma från jobbet nu i två dagar, på grund av jobbig förkylning. Får alltid i bihålorna när jag blir ordentligt förkyld, och denna gång var inget undantag, tyvärr. Redan på måndag kände jag mig krasslig i jobbet, men kämpade mig igenom dagen. Tisdag morgon kändes okej, men så fort jag började dona på kände jag hur det packade i huvudet. Fick alltså lov att åka hem efter lunchen, och här sitter jag nu då, nerbäddad i soffan. Får ju sällan feber, alltså brukar mina förkylningar bli rätt långvariga när de inte "bränns ut"...

Rapakunkku kör vi på Måtasberget i Jepo på söndag, och det har jag en del att ställa inför, kansliansvarig som jag ska vara. Ganska bra alltså med lite extra ledig tid att uppdatera listor och så vidare. Dock hade inte barnet några som helst ambitioner att sova länge i går så mamman skulle få gjort nåt, nej, hon sov bara en timme ute i vagnen.. Nästan så jag fick ångra att jag hade hemma henne från dagis, tänkte ju inte att hon skulle vara tung att sköta när jag ändå inte var "dösjuk".. Men men, sådär går det då givetvis! Idag vaknade hon redan 5:50, så får hoppas middagsvilan blir lite bättre denna dag.

Annars har jag väl inte så mycket på hjärtat. Livet går sin stilla gång, och det känns som om det mesta just nu kretsar kring att få klart grovköksrenoveringen. Vi har minsann kämpat på alltför länge! Men slutet närmar sig.. Som sagt, mattläggning idag, och sen är det bara att börja sätta upp tapeter efter det. Så kanske inredningen kommer från Eksentro passligt tills vi blir klara med väggarna! Sebastian har också två ynka takpanelbitar kvar att sätta fast, samt koppla i el och lampor, så börjar det kanske kallas klart småningom.

Nu ska jag klicka igång ett avsnitt Orange is the new black och hoppas på lite mer än några minuters vilostund. Häjjtå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar