30 september 2016

Sista september

Fredag, sista september, och en underbar höstdag. Lite blåsigt kanske, men åtminstone bättre än igår då regnet piskade ner så hårt att barnen på dagis blev våta innanför regnjackorna... En helt vanlig dag på jobbet med sedvanlig fredagspromenad. Slutade kvart före fem och åkte hem och fixade ihop lite fredagsmiddag: Wienerschnitzel, krysspotatis och bearnaisesås. Hann slappa en stund på soffan innan jag styrde kosan mot Jepo, där jag hälsade på Alexandra och hennes Sebastian i deras renoveringsprojekt. Roligt att prata bort timmarna med Alexandra, som jag träffar allt för sällan!

Nu sitter jag hemma på soffan och fredagsmyser enligt bästa förmåga. Sambon har redan bäddat ner sig i sängen och jag vägrar gå och lägga mig klockan halv elva på en fredag... Har redan haft tillräckligt med sömnproblem den här veckan, för att jag gått och lagt mig för tidigt. Är verkligen inte van med att sova åtta, nio timmars nätter. Nej, sex timmar är väl ungefär mitt vanliga. Så nu har kroppen strejkat och jag har vaknat flera gånger per natt och det har varit nästan omöjligt att somna om. Så att gå och lägga mig halv elva på en fredag kommer inte ens på frågan. Just sayin'.

Har en relativt oplanerad helg framför mig. Imorgon kör vi föreningsmästerskap på Måtasbanan i Jepo, och det är väl egentligen min enda programpunkt för helgen. Skönt så. Gissar att jag ändå får dagarna att gå. Och så är det måndag igen. Börjar verkligen tycka att veckorna endast består av måndagar och fredagar.. Ja jösses, snart får vi ju börja fundera på julpyssel och julfestprogram på jobbet. Håhå. Oktober imorgon. Bring it on!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar