7 augusti 2019

B Y A I N F L U E N C E R

Inlägget i samarbete med Aktion Österbotten

---

Sommaren lider mot sitt slut, och så även mitt sommarjobb som Byainfluencer för Aktion Österbotten. Tänkte att jag ännu kunde skriva ner några tankar om vad jag tyckt om detta jobb, samt sammanfatta denna "resa" lite grann.

Jag gick in i detta projekt med inställningen att jag ska försöka ge en rättvis bild av lilla Kimo, samtidigt som jag kanske kan locka mänskor till vår kära kommun. Var från första början besluten om att inte göra några inlägg/ta bilder som jag annars inte skulle publicera i mina kanaler - och det tycker jag att jag lyckats med! I början var jag väldigt ambitiös och hade maaaassor av idéer och funderingar kring vad jag kunde marknadsföra och publicera under den här tiden, men som vanligt så hinner man ju med ungefär hälften av det man tänkt sig... Tycker i varje fall att jag fått med det viktigaste, både i bild- och textväg, och det är väl ändå huvudsaken.

Jag har haft sommarjobbet i bakhuvudet genom det mesta jag gjort under sommaren, så egentligen kan man väl säga att ni fått hänga med i mitt vanliga liv, fast med en liten vinkling. Önskar att jag hade haft möjlighet att göra en YouTube-video om Kimo, och kanske specifikt Kimo Bruk, men så blev det inte.. Hade också gärna farit runt i kommunen lite mer och besökt t.ex. caféer, simstränder och så vidare, men ärligt talat vet jag inte vart den här sommaren tog vägen.. Det lät bara tjoff en gång så var den förbi! Nåja, ni har ju ändå fått se en hel del, och jag är nog överlag nöjd med det material jag sammanställt under dessa två månader.


Alla blogginlägg jag skrivit som samarbete hittar ni om ni söker i vänstra spalten på "bloggkategorier" och väljer "byainfluencer". På min Instagram (heimimmi) har jag använt #byainfluencer på alla bilder jag publicerat under temat. Men sen finns också ett helt skilt konto på Instagram; "Byainfluencer" där alla vi 13 byainfluencers publicerat bilder från våra respektive byar/kommuner. Rekommenderar er verkligen att ta en titt, har fått massor av österbottnisk inspiration i sommar! Aktion Österbotten har också en Facebook-sida, "Byainfluencer- Aktion Österbotten" där vi alla publicerat inlägg under sommaren. Finns också en Byainfluencer-del på Aktions egen hemsida, www.aktion.fi/byainfluencer, där all aktivitet sammanfattas! Dock har uppdateringen där varit lite dålig de senaste veckorna..

He om he! Nu stänger jag den här dörren, och blickar framåt. Jobbet och dagisstarten kommer säkerligen ta det mesta av min fokus nu några veckor framöver, så förvänta er inga stordåd till uppdateringar... Tacohej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar