12 september 2012

Still the best


Fortfarande världens godaste "nyttiga" efterrätt! Vet att ni har fått receptet förr, men tänkte i alla fall dela med mig igen. What I'm talkin' about är förstås mina supermumsiga favoriter Kokosplättar! De härstammar från en LCHF-bok, så om man inte är rädd för lite fett så tycker jag man kan räkna det som en nyttig efterrätt. Själv åt jag detta till kvällsmat ikväll, tre små plättar med drottningbär och en slev grädde. Som så gott! Enkelt också, tog knappt 15min. Godare än vanliga plättar, tycker jag!

Du behöver:
2 ägg
1 dl (visp)grädde
1 dl kokosflingor (mixa om du vill, så det blir "mjöl")
Sen mosade jag i en halv riktigt mogen banan också
- blanda ihop och låt svälla några minuter
- stek i smör
- gör gärna plättarna lite tjockare än vanligt och stek i mindre stekpanna, eftersom de är svåra att vända

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar