21 februari 2019

Promenadlåtlistan

På söndag morgon slog jag upp ögonen till en otroligt vacker dag, med strålande sol på blå himmel. Tänkte att idag blir en bra dag för en långpromenad med vagnen, and so it was att jag testade en ny runda som jag inte tidigare gått. Kallas i folkmun för Hyyppin. Gissar att den landar på 6-7 kilometer ungefär, men tog nog betydligt längre än vanligt att promenera, i och med att underlaget inte var det bästa halva färden. Kan säga som så, att det var himla tur att jag hade utrustat mig själv med dubbskor, och vagnen med terränghjul fram i. Annars hade vi nog inte kommit oss hem på 1,5 timmar! Och bra att jag hade huva på jackan, för det blåste sjutusans kallt där över de öppna åkrarna...

Road to nowhere? Erkänner att jag fick ta fram en karta på telefonen för att kolla så jag säkert var på väg åt rätt håll, haha!
 Så här såg vägen ut ungefär halva sträckan. He va liti guppot!

Nåja, i varje fall så hade jag för en gångs skull fått med mig hörlurarna, och pluggade efter några minuters lunkande i tystnad i dem i telefonen. Är vi hemma så lyssnar jag för det mesta på nån radiokanal via radioplay-appen, men när jag promenerar blir det oftast YouTube som väljer låtar. Brukar göra så att jag sätter igång en låt jag vill lyssna på, och sen får "kommer härnäst"-listan välja resten av låtarna under promenaden. Det behöver alltså inte nödvändigtvis vara den följande låten i uppspelningslistan, utan jag kan bläddra ner några låtar om jag hittar något jag är sugen på att höra.

Under söndagens promenad tänkte jag aktivt på vilka låtar jag lyssnade på, och vilken konstig mix med låtar det ändå blev att traska till. Tänkte att det kanske vore roligt för er om jag delade med mig, så jag ska passa på att lista dem åt er här. Dock kommer de inte i samma ordning som under promenaden! Och som sagt, jag skrev in första låten i sökfältet och sen valde jag bara följande låtar i "kommer härnäst"-listan under videon. Testa nån gång, det är faktiskt ganska bra sätt att få varierande musik i öronen!

Promenadlåtlistan då (med risk för att ha glömt bort nån låt):

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar