1 februari 2019

Februari

Så var februari här, min favorit av vintermånaderna! Hoppas på lika vackert väder som förra året, även om det kanske inte behöver bli lika kallt.. Denna mulna fredag sitter jag bara inne på soffan och rullar tummarna medan barnet sover ute på trappan. Har satt upp en loppisfyndad grej på väggen (se bild nedan), dammsugit källaren samt fyllt på ved i kaminen. Och mer än så tänker jag inte göra av "måsten" idag! Är fortfarande förkyld, och måste säga att jag verkligen håller på att få i nerverna nu! Orkar. Inte. Sitta. Här. Inne. En. Dag. Till!


Igår var vi faktiskt en sväng till Jeppis, på lite FB-loppisuppköp, lunch med kusin Heidi samt moster Cat och Johan som också råkade vara sugna på sushi, en runda på Sunds för att få hem några nya grönväxter, och så veckohandlande vid Prisma. Enkelt sätt att få en dag att gå! Och ack så skönt mot att sitta här och stirra.. I kväll kommer svärisarna över på tortillas, annars har vi inga storslagna planer för helgen. Funderar på att börja på med golvet i sovrummet, men är lite tudelad om vi ska göra det ännu eller ej.. Sängen kommer nästa vecka, men egentligen borde vi vänta två veckor tills golvet kan läggas, om vi ska följa rekommendationen om 10 veckors torkningstid. Fåå sii!

1 kommentar:

  1. Lägg för allt i världen inte golv före det gjutna torkat så länge som det är meningen ska! Inte värt att få problem med inomhusluften och i värsta fall både tvingas göra om allt och bli sjuk.

    SvaraRadera