9 november 2017

Early Christmas

Erkänner att jag har börjat fundera och fantisera en hel del om julen, julälskare som jag är. Nu är det lite lugnare när vi inte har någon snö på marken, men gissa vem som var i sitt esse här för några veckor sen när vi hade sånt "perfekt julväder"... Men ja, det var ju inte precis det jag tänkte skriva om idag (vi kan ta det en annan gång!), utan om att det kändes som om julen kom tidigt i år när jag fick hämta ut inget mindre än mammalådan från posten! Blev väldigt förvånad när det kom ett meddelande från Kela på förmiddagen att jag har ett paket att hämta ut från Matkahuolto. Trodde verkligen inte att det skulle gå sådär snabbt att få hem lådan. Sen var jag ju hemma strax efter halv fyra, och hade bestämt mig för att invänta sambon innan jag gick igenom lådan. Det blev nog långa 1,5 timmar innan han var hemma!

Lådan då, ja den ska jag nog ta och berätta mer om i helgen! Ska passa på att fota alla produkterna och säga vilka som var mina favoriter i lådan. 

Annars så har det varit en fartfylld dag återigen. Vi började med farsdagsfrukost på jobbet, och dukade upp frukostbuffé åt papporna och barnen. Sen bland annat reflexorientering och Finland 100-tema på programmet med kidsen. Nu i kväll har Sebastian och jag varit på näst sista tillfället i föräldraförberedelsekursen, som handlade om amning och babyns vård. Och för tillfället Bytt är Bytt på tv! Ett av mina favoritprogram, underligt nog.

Imorgon är det fredag, IGEN! Ni vet ju att jag brukar tjata om måndagar och fredagar, och nu känns det som om jag är där i ekorrhjulet igen.. Men får väl vara glad så länge tiden går snabbt framåt. Gissar det blir andra bullar sen i början av året, i väntan på bebben! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar