3 juli 2017

Veckan som gick

Återigen dags att föra över bilder från telefonen till datorn, vilket resulterade i ett litet bildinlägg från veckan som gått.

På onsdag bakade jag en kycklingpaj och så åkte vi och hälsade på min syster och hennes sambo.
 De har nämligen skaffat en liten gullig jämthundsvalp!
 Torax heter denna sötis.
Efter ett besök till City Florist i Vörå kom jag hem med en ny gullranka. Den gamla hade nämligen sett sina bästa dagar!
En förmiddagspromenad i byn.
 Bildbevis på att Sara doppade sig när vi var till Hällnäs i fredags. 
 Ute på svärisarnas villa gjorde vi grisinnerfilé med mustapekka och bacon. Mums!
 En stackars andmamma hade gjort sitt bo under terrassen på villan, som vi upptäckte när Basti började riva upp golvplankor.
Älskar somriga solnedgångar!
 Äntligen har jag fått tummen ur och beställt inbjudningskort till vårt förlovningskalas!

Idag är det måndag, och ny månad dessutom. Väntar med spänning på vad juli har att erbjuda! Just idag är det grått och trist och regnigt ute, så det blir en slö innedag för min del. Bloggar ikapp mig lite, och sen får jag väl ta och sätta igång nån film eller serie att fördriva tiden med. Andra semesterveckan av fem inleds idag, och jag måste säga att jag börjar vara lite fundersam över hur jag riktigt tänkte när jag inte gjort upp några planer för min ledighet.. Den här veckan ska jag ha Mary Kay-hudvårdsklass på onsdag kväll, och så ska vi skjuta lerduvor på torsdag kväll. Och det är egentligen alla planer för denna vecka. Resten är väldigt öppet ännu. Får väl bara lära mig att ta dagen som den kommer, och inte planera sönder allting.

Hoppas ni får en skön vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar