18 maj 2020

Slut på ledigheten

... för den här gången i varje fall. Idag har jag och Eleonore återgått till jobb och dagis efter många långa veckor hemma. Eller nåja, vi var ju faktiskt en sväng på dagis efter påsk också, men nu är det meningen vi ska vara till slutet av juni, då jag (hoppeligen) får semester. Jag får vara i Kimo nu fram till semestern, så det är riktigt skönt att vi bara kan hoppa på cykeln och trampa iväg. Så nu var det slut på lugna morgnar och tid till massa fix och don om dagarna! Men skönt ska det nog bli att få aktivera hjärnan lite igen efter den här konstiga våren...

Ifall ni undrar vad vi haft för oss senaste tiden, kan jag sammanfatta det med några bilder:

 Vi har hälsat på hos Madde och gänget.
 Har också firat min tredje morsdag, med pizzalördag i Jutas, och morsdagsmat hos svärföräldrarna. 
 Varit och vandrat i Ytterjeppo tillsammans med Louise.
 Vi har också blivit med lekstuga! Nu återstår bara lite småfix som ingen har tid med...
 Fräschade upp kalufsen lite i helgen också!
 Har också anlagt en ny blomrabatt för att "gömma bort" vårt märkliga prydnadsträd och gravstenen mitt i gräsmattan... Nu behövs bara lite till blommor för att fylla upp!
 Vandrat i Vöråskogarna med Louise har jag också hunnit med.

Annat som inte fastnat på bild: Haft besök av Caroline och Savannah, jobbat vidare med badrummet och vinden, varit på massage, räfsat och donat på mycket utomhus... Måste säga att det varit otroligt skönt att ha denna "minisemester" nu under våren! Förstås skulle jag mycket hellre ha haft ett långt sommarlov; innan corona dök upp och vände på allt var det tänkt att jag skulle ta semester före midsommar och återvända i jobb först i augusti, men så blev det ju inte.. Får väl trösta mig med att det inte lär hända så mycket denna sommar, och även om många andra är lediga kan man ändå inte hitta på nåt "som vanligt". Får bara hoppas på fint och soligt väder nu då i stället för en händelserik sommar! 

Jaja. He va he ja had på hjärta ida. Kände nu bara att jag ville skriva av mig lite emellan! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar