4 maj 2020

Fullspäckad vecka framför

I går kväll när jag sedvanligt plitade ner kommande veckans program i vår veckoplanerare på köksväggen, blev jag så chockad över mängden program att jag bara måste föra över dem i ett blogginlägg! Vet inte när vi senast skulle ha haft så fullt i kalendern som denna vecka.. Nån gång före coronatiden troligen!?

Så här ser veckans planer ut på ett ungefär:

Måndag - Ett besök till Solbacken på förmiddagen för att fundera på hösten. På kvällen ska jag hämta upp några loppisgrejer i Årvas.

Tisdag - Hoppas kunna räfsa det sista och börja projekt ny blomrabatt på framsidan av huset! Får sen mina föräldrar på besök på kvällen.

Onsdag - Ytterjeppo vandringsled tillsammans med Louise på seneftermiddagen.

Torsdag - Massage i Nykaabi klockan 10. Elle får vara med mommo så länge, så kan vi luncha när jag är klar, och ännu eventuellt åka och veckohandla före vi åker hem igen.

Fredag - Enda oplanerade dagen på veckan!

Lördag - En sväng till återvinningsstationen i Årvas med ett stort lass skräp. På kvällen blir det morsdagspizza i Jutas med min familj.

Söndag - Kalas/morsdagsmat hos svärföräldrarna på eftermiddagen.

He va he! Säkert tillkommer något smått ännu, och så ska vi inte glömma hur mycket vi har att fixa och göra här hemma.. Ni såg säkert vår "to do-lista" häromdagen!? Och så borde jag verkligen storstäda huset den här veckan.. Men det måste nog vara något av det onödigaste att göra här i vårt hus! Torkar damm, dammsuger och skurar golvet, så ser det lika ut igen nästa dag. SUCK. Kommer vara SÅ lycklig den dagen det inte längre yr omkring spån och betongdamm här!!!

Annars måste jag bara kort kommentera att den här coronavardagen öppnat upp nya insikter för mig. Det har nämligen visat sig att jag är mer introvert än jag tidigare trott! Har visserligen aldrig gjort något test ifall jag är mer extrovert eller introvert, men skulle nog slå vad om att jag är mer det förstnämnda.. I varje fall så har jag insett att jag tycker det är ganska skönt att ha oplanerade dagar och veckor, bara få hänga hemma utan att egentligen göra något särskilt, och skönt att inte behöva ställa till inför massa besök. Men förstå mig inte fel, jag älskar fortfarande att träffa vänner och bekanta och pladdra "sju stugor full" när jag kommer i gång! Menar bara att det har varit lärorikt och väldigt befriande för mig att ha dessa lugna, oplanerade veckor då jag kunnat dra mig tillbaks i hemmets lugna vrå och bara släppa all stress och press från omvärlden. Kan tänka mig att många andra säkert känner samma, och vi får se tillbaks på den här "karantänstiden" som något positivt åtminstone i den bemärkelsen, va?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar