22 maj 2012

06 - 5 saker ni inte visste om mig

Eftersom jag är en rätt öppen person, och skriver det mesta här på bloggen, så tror jag faktiskt att ni vet det mesta om mig. Men ska försöka tänka till det nu, och "avslöja" något som de flesta kanske inte visste från förr.

- Till skillnad från min syster, otursfågeln, så har det aldrig hänt något allvarligt med mig. Jag har aldrig haft kryckor, ätit mediciner, blivit opererad (eller ja, när jag var typ 10 tog de bort mina liktår) eller ens skadat mig allvarligt. Glad är jag för det!
- Jag har otroliga komplex för min bakdel. Den är platt och liten, har alltid varit. Nu när jag tränat lite mera så har den blivit lite fylligare, men inte rund, utan fyrkantig. Jee... Sen gör det inte saken bättre att jag har en kotlett med fläsk på nedranryggen heller. När jag var yngre så brukade mina grannar säga åt mig "Mimmi, do har så stora tissar, men he gör itt na fö do har så plattan röv" Tack för den, alltså.
- Egentligen är jag väldigt kinkig med vad jag äter för mat. Tycker inte om sallad, det äter jag bara om jag måste. Leverbiffar och kål(dolmar, låda, soppa, you name it) är det värsta jag vet. Soppor är inget jag hurrar över, och vissa dagar så äter jag hellre fil och smörgås, för att inga ingredienser i skåpet lockar mig. Det skulle man inte tro när man ser mig, va! (ja,ja, jag vet att fläsket kommer för att jag tycker om allt som är DÅLIGT för mig!)
- En gång i tiden har jag haft en skidkarriär (läs: när jag var under 7 år). Den varade dock inte länge, eftersom jag blev för tjock, och min pappa inte kunde valla mina skidor. Nuförtiden hatar jag allt som heter skidåkning. Skulle aldrig kunna tänka mig att sticka på en skidtur frivilligt.
- Är väldigt dålig på allt som har med handarbete att göra, och undviker det så långt det går. Jag kan verkligen inte sy. Verkligen inte. Att sticka eller virka skulle aldrig falla mig in, och den dagen det gör det (när jag är panshis kanske) kommer jag inte veta hur man gör. I högstadiet växte mitt hat för handarbete ännumera, eftersom min lärare där bara hjälpte de som var duktiga. Logiskt, eller hur?

1 kommentar:

  1. ede me matin kände ja igen me på ja sko no alde få för me att frivillit ita leverbiffa elle na i kål-väg he e no hell no på he :P sallad e ja no int hellde na fantast åv :P

    SvaraRadera