12 februari 2020

Grovköket

Har låtit er vänta alltför länge, men äntligen fick jag knäppt några bilder på vårt grovkök! Det är klart så nära som på att vi har bort ett handtag och ska byta lock till golvsilen. Efter att ha använt rummet i cirka två månader kan jag nog säga att vi är riktigt nöjda! Har egentligen inget att klaga på. Eventuellt då att tvättmaskinen kunde ha varit 5-10 centimeter lägre ner, nu får jag faktiskt sträcka mig för att få hällt i något i tvättmedelsfacket... Men vilken tur att jag mest använder flytande tvättmedel som ska doseras direkt i maskinen, hehe. Och det är på perfekt höjd! Riktigt nöjd med torkskåpet också, det använder vi flera gånger i veckan, både till att torka tvätt och våta ytterkläder. Lite bättre förvaring för mössor/handskar borde vi fundera på i något skede också, nu har Elle och jag våra mest använda saker i den lilla byrån vid fönstret, och sen är resten i korgar bakom spegeldörrarna.. Men jaja, tids nog!

I det här inlägget (klick) kan ni se förvandlingen från sovrum till grovkök/ingång.

 
Här förvarar vi allt från tvättmedel till blöjor, batterier, gardiner, jultextilier, lampor, strykjärn och en del kläder.
Där i hörnet hänger Sebastian sina arbetskläder.
Något vi använder dagligen är dessa "torkpinnar" dit man kan hänga allt från svettiga träningskläder till våta simdräkter eller fuktiga halsdukar. Sånt som inte behöver torkas i torkskåpet, helt enkelt!
 Där på luckan ovanför spegelskjutdörrarna kommer ännu ett handtag, som vi väntade på länge och sen inte fått skruvat fast..
 I de stora lådorna har vi fyra tvättkorgar (två och två) där vi förvarar all vår smutstvätt. Definitivt det bästa med hela grovköket!
 Dörren som snart leder till vårt nya badrum. Källardörren har vi också planerat att byta ut mot en skjutdörr, för att den inte ska ta utrymme i den redan trånga ingången.
Avslutar med en mörk bild fotad från sovrumskorridoren. Om ni jämför med första bilden i detta (klick) inlägg, så har det nog ändrat en hel del!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar