5 mars 2019

Eleonore 1 år

På fredag morgon fick vi gratulera vår älskade lilla dotter, till att ha överlevt ett år med oss. I present fick hon en racerbil!
Töntiga mamman ville ha en bild med ett års mellanrum, så då plockade vi ner födelsetavlan från väggen och jämförde. Var hon faktiskt sådär liten när hon kom ut?
Nu står hon där helt världsvan, på egna ben!
Tyckte att vi behövde en tulpanbukett dagen till ära.

Sebastian tog ledigt från jobbet på fredag för att kunna fira Eleonore och samtidigt hjälpa till med tillställandet av kalaset, som skulle äga rum på lördag eftermiddag. Förutom att fylla smörgåstårtor och städa, skruvade vi också ihop vår nya IKEA-garderob. Så gick dagen i ett huj, och plötsligt var det lördag. Då stressade vi in i det sista med dekorering och städande, men bra blev det till slut. Och jag hann nästan få på mig annat än joggingbyxor tills gästerna rullade in på gården, haha!

Hade gjort en alldeles egen tårta åt Eleonore, med vattenmelon, grädde och blåbär.
Övriga fick smaska på denna goda buffé! Princesstårtan hade vi beställt från bageriet i byn, då jag själv inte kände att jag hade tid eller ork att fixa. Bra när det finns nära till hands!
Var speciellt stolt över fisksmörgåstårtan, eftersom det var min första egna av den sorten! Brukar annars bara göra med skinka, men bestämde mig för att slå på stort till kalaset.. Och gott blev det!

Sebastian hade pyntat hela huset med ballonger och serpentiner.
Gästerna har anlänt och dags för lillfröken att öppna sina paket! Sen glömde jag bort att ta bilder resten av dagen.. Men det blev ett lyckat kalas med våra nära och kära!
I det stora paketet gömde sig denna filur.
Otroligt många fina presenter fick hon! Skor, en regndräkt, en fleecehalare, gymnastikringar, förkläde, väska, tallrikar och bestick, en filt samt en otroligt fin stickad dräkt. Tusen tack för allt!
Lyckan över att ha en egen laptop. HAHA!

Det allra bästa var nog ändå att få slänga sig på soffan efter att sista gästerna åkt hem! Sen hade vi maaassor av resten kvar (brukar aldrig hända!?), så då bjöd vi in Robert och Malin på "afterparty". Stackars jubilaren var så utmattad efter dagens alla händelser att hon bjöd på en riktig show innan vi fick henne att lägga sig.. Sen sov hon gott, tills kvällsgästerna var på väg hem och helvetet brakade lös igen. Jaja, int ere lätt att va litin!

1 kommentar:

  1. Smart idé me melontårta. He ska ja försök minnas ti vårt 1-års kalas å :)

    SvaraRadera