20 mars 2019

Den nya blogglistan

Vilket schampo använder du just nu?
Tre Semme för färgat hår, har använt det i många långa år redan!

Vad var det senaste du tittade på tv?
Halvkollade på Svenska Hollywoodfruar medan Eleonore och jag lekte på golvet. Nu ska jag strax klicka igång Game of Thrones (vilket också är orsaken till att jag inte sätter min lediga tid på bloggen just nu, sorryy).

Vad hade du på dig för skor idag?
Har bara varit och satt ut barnet i vagnen på trappan, och då drog jag på mig mina.. jaa vet inte ens vad de heter? Ett par vanliga skor.

Ett starkt minne från högstadiet?
När jag och Hanna sjöng Ett långsamt farväl på nians avslutning. Glömmer aldrig!

Vem är din senaste kändiscrush?
Har inte tänkt så mycket på kändisar på senaste tiden.. Men när jag ser Tom Hardy i en film blir jag alltid lite exalterad!

Vad drömde du om förra natten?
Brukar sällan komma ihåg vad jag drömmer, men i natt var det nog något om.. nej, minns inte nu fast jag nyss tänkte på det!?

Tänker du rösta i riksdagsvalet i april?
Jodå. Har dock inte riktigt bestämt mig för på vem ännu.

Vilken är din go-to låt när du behöver pepp?
Jag är en sån där person som oftast blir på bra humör av sorgliga låtar, konstigt nog. En av mina bästa humörhöjare är faktiskt Brad Paisley & Demi Lovato - Without a Fight för tillfället.

Något som alla andra älskar, men du inte riktigt förstår dig på?
Influencers och YouTubers. Jag är säkert född på stenåldern, men fattar faktiskt inte hur man kan försörja sig på att spela in videos på YouTube eller åka på resor och ladda upp bilder på Instagram. Hallå, har ni hört om riktiga jobb? #hatersgonnahate

Har du irriterat dig på något idag?
Bara det där vanliga, att det ligger saker överallt, att disken inte sköter sig själv, och att det aldrig finns något ätbart i kylskåpet.

Lil' + det senaste du åt  = ditt rapper name:
Lil' smoothie, haha!

Visa ditt senaste foto du tagit med din mobil - och berätta om det:


Jag som trodde att mitt barn var helt ointresserat av att riva ur skåp och lådor, som alla andras barn verkar vara "pytt" på.. Nåja, tji fick jag, för den senaste veckan har Eleonore minsann börjat botanisera i allt som går att plocka i och ur. Håhåjaja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar