14 augusti 2017

Ett plus ett är lika med tre

Ni har säkert varit många som undrat och några som spekulerat, det har gått rykten och någon har säkert luskat ut vad min bloggfrånvaro berott på. De flesta av er följer mig kanske på Instagram eller är Facebook-vän med mig, och har därmed sett mitt stora avslöjande i fredags. Men om inte, så behöver jag väl skriva det svart på vitt här i bloggen också: Sebastian och jag ska bli föräldrar i februari!

Dagen före midsommar förändrades mitt liv för alltid, då två röda streck uppenbarade sig på ett graviditetstest. Hela sommaren har det känts som om jag levt i en lögn, då vi haft vår lilla hemlighet, som vi inte velat eller kunnat berätta för någon. Men nu har "örnen landat" och det känns så mycket enklare att leva igen, som om tusen stenar fallit från mina axlar.

Det var inget vi planerat, och båda blev lika chockade av de där två röda strecken. Det tog en tid att smälta det hela, och största delen av sommaren har nog gått åt till frågor, tankar och funderingar. Visst visste vi att det kunde hända, men hade nog absolut inte trott att det skulle ske så där bara.. Men livet hittar sina vägar, och jag har ju alltid trott att saker och ting händer av en orsak. Och ett mycket efterlängtat tillägg i vår lilla duo blir det absolut! Visst finns det fortsättningsvis många frågor att besvara - som hur man trycker in en tredje person i vår redan alltför lilla lägenhet, hur det blir med mitt jobb, och hur länge jag ska klara mig utan sjukskrivning på grund av ryggen. Men det får vi ju ta vartefter helt enkelt! Åtminstone har jag fått må relativt bra, och de fösta 13 veckorna har löpt på rätt smidigt.

Det får räcka för idag. Som näst ska jag blogga om vårt förlovningskalas, om hur det gick i blåbärsskogen och hur det känns när jobbrumban drar igång igen. Men det får bli en annan dag! Frågor på he?

 <3

10 kommentarer:

 1. Stort grattis! :) har lite funderat månne de kan vara så :D roligt att få läsa om att sånt du drömt om länge bara plötsligt faller på plats! :) tror också lite på att allt händer av en mening som då vi plussade igen då första barnet bara var 3 månader, idag är hon en sån självklar pusselbit i vår familj som att det alltid var tänkt att det var så här det skulle vara :) lite så där som att hon valde att komma till oss :)

  SvaraRadera
 2. Har läst din blogg ett tag men aldrig håxat på att kommentera (e vän till Axi) men nu ska ja passa på å säga riktigt stort grattis både till babynyheterna och förlovningen ^^

  SvaraRadera
 3. Grattis! 😊 Du har sån fin klänning, varifrån är den? ☺️

  SvaraRadera
 4. Lyckönskningar o grattis till er förlovning!

  SvaraRadera