24 mars 2017

Semester-fredag

Denna soliga fredag inföll min första vintersemester-dag. Trots ihärdiga försök att ta en lång sovmorgon fick jag ge upp strax före halv nio på morgonen. Vi borde verkligen skaffa en mörkläggningsgardin till sovrummet... Den ljusgråa rullgardinen vi har nu släpper in ljus redan efter klockan sju på morgonen. Suck. Nå, jag tog det lugnt en stund innan jag började med morgonbestyr. Fick också städat vessan och drog ett varv med dammsugaren, samt påbörjade packningen inför Levi-resan. Klockan tolv hoppade jag i ytterkläderna och mötte småningom upp Madde för en solskenspromenad. En timme och fyrtio minuter traskade vi längs vägarna, och 9 km stannade klockan på. Häälit häälit! Om än nästan lite för svettigt med vinterjacka..

Hemma igen fortsatte jag med packandet, och satte samtidigt igång med att baka "lite" bullar. Två satser gjorde jag, och tänkte vara smart och göra dubbelsats av fyllningen, så det inte blir torrt.. Älskar ju fyllning! Men det visade sig bli lite väl mycket, och bullarna var ingen fröjd för den här bagarens ögon. Men det ska väl duga för att hungrigt släktgäng efter nån timme i backarna! Nu har sambon och jag nyligen varit en sväng till Kimo för att hämta diverse saker han hade på vift, och så ska vi strax duscha och packa det allra sista och åka till Nykaabi. Sover hos mina föräldrar i natt, så vi inte behöver stiga upp så tidigt imorgon. Start 0600 nämligen...

Har beslutat att lämna datorn hemma, så uppdateringar får ni vänta på. Bilder kommer förstås upp på Instagram, med förutsättning att vi har bra täckning där uppe i skogen.. Ha en skön helg nu då, och passa på att njuta av vädret. Moro!

 Gomåron!
 Frukostdags.
Nystädat.
 Två skuggor på promenad.
Fantastiskt väder, och helt blå himmel!

Nygräddade Dallasbullar. Himmelskt gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar