13 oktober 2016

Kycklingsås till pasta

Evigheters evigheter sen jag satt upp nåt matrecept här på bloggen, men sini nu har jag ett på lager åt er! I förrgår hade jag tagit upp ett paket kyckling ur frysen utan att egentligen tänka ut vad vi skulle tillreda av det. Så hände det då när jag kom hem från jobbet att jag rotade lite i kylskåpet och kom på en ny maträtt. Inte speciellt svårt, och väldigt gott. Kanske inte så nyttigt men...


Du behöver:

- Pastakuddar (jag använde Tortelloni med soltorkad tomat)
- Naturella kycklingfiléer/strimlor
- Valfria kryddor
- Bacon
- Röd paprika
- Koskenlaskija Paprika-smältost
- Matlagningsgrädde

Gör såhär:

> Koka pastakuddarna några minuter
> Stek kycklingen och krydda med t.ex. salt, pepparmix, paprikapulver och chicken masala-kryddblandning. Skär i strimlor om du använder filéer.
> Hacka paprikan och löken och stek
> Blanda ihop och häll över matlagningsgrädde och smula i några bitar ost
> Krydda eventuellt mer
> Låt puttra några minuter
> Servera pastakuddarna med kycklingsåsen och eventuella grönsaker till

Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar