29 juni 2014

Överlevt

Så hade vi då kommit helskinnade hem från en varmanshelg i Härmä. Lite ny färg på skinnet, smuts under naglarna och sand i håret. Framgångarna var kanske inte de bästa men humöret är ändå på topp! Hemma var vi efter halv sex nångång. Blev bjudna på ABC-burgers och choklad hemma hos svärisarna medan vi kollade första halvlek av Holland-Mexico. Är inte det minsta brydd i fotbolls-VM faktiskt... Nu är vi hemma och jag har packat upp alla väskor, skrivit in kommande veckas schema på tavlan i köket och funderar på att släpa mig i duschen. 

Tror inte riktigt jag fattat ännu att jag inte behöver stiga upp till jobbet imorgon. Eller i övermorgon. Eller i FYRA VECKOR FRAMÅT. Ursäkta att jag skryter nu men det är sååååå skönt! För jag vill vara ledig ledig ledig bara titta tv tv tv inte göra nånting nånting alls bara göra nånting nånting naaajs (okej vet inte om den går sådär men så sjunger jag alltid den låten). Ikväll kan jag t.ex. vara uppe längre än sambon om jag känner för det. Och sova ända till halv tio imorgon. Erkänner, skulle gärna sova till klockan tolv om det gick! Men inget första-dagen-på-semestern-slapp imorgon inte, nejnej. Börjar med naprapatbesök, fortsätter med Josse-besök, rida Elli och avslutar sen hoppeligen med Jeppis-zumba om orken finns. Få sii!

Häjtå!

2 kommentarer:

  1. Låter HO skönt som helst! Nästa år, TÅ! (Sjunger int an "..ledig ledig ledig bara sitta brevid brevid brevid?)

    SvaraRadera
  2. ja lovar, do e snart tär!! om man tyckt studielivet gick snabbt så gar nog arbetslivet (året!) änno snabbari :) svisch låter e bara engang åså ere jul, påsk, sommarlov... så nästa somar har vi semester ilag tå å catchar bruna på Årvasbeachen, right!? ;) (jaa he e väl mejr troligt att an sjunger he!)

    SvaraRadera