30 juni 2014

Härmä dag 2

Andra tävlingsdagen för vår Häjyylyajot-helg, söndag, och vädret var strålande solsken och varmt redan från morgonen! Dagens tävlingsklasser var Yleinen, Nuoret, Naiset och Seniorit. Och samma uppställning som dagen före. Tävlingen flöt på riktigt bra, förutom på slutet då "paapat" ställde till med trubbel.. Lång bådankö och prisutdelningen tog sin tid. Men hemma var vi runt klockan halv sju ungefär. En riktigt fin racinghelg bakom, tros att det inte blev några pokaler eller nya bilar! En drös till med bilder:

 Kalle förbereder sig!
 Martin står på starten, Kalle ska ut i följande...
 Martin körde sig vidare till keräily
 ... och Kalle likaså
 Så hände det då sig, att far och son hamnade i samma heat!
 Egentligen kunde vi ha kallat detta heat för NNSB's klubbköro: Jan i nr 33, Martin i 18, Simon i 58, Kjell i 42 och Kalle i 23! Och tre stiger...  
 Vilken kamp!
 Såg bra ut för både Martin och Kalle, men ni kan ju gissa vad som hände... Sierran dog, förstås!
 Martin blev fjärde, så tyvärr kom sig han inte heller vidare
 Biljäveln startade igen efter lite fix, samma problem som igår...
 Snart dags för damklassen!
 Ida och jag skulle i samma heat IGEN, så här planerar vi hur vi ska preja ut motståndarna!
 U no take foto! U watch outtaa!
 Och här har ni oss då in action! På sista varvet gjorde jag overtake och körde in på en tredje plats så att jag kom mig vidare till semi! Ida fick gå den långa vägen..
 Och här kör jag i semi! Två av dem ni ser före mig på bild hade vilppilähtö. Den andra körde jag om i första kurvan... A-finalplats för 1:an och 2:an, 3:an och 4:an till sijoutuslähtö. Och jag var FÖRST!!!
... men inte länge. Kom mig genom första kurvan så började bilen ge upp... Och så stannade jag inför andra asfaltskurvan. GISSA VEM SOM BLEV FITTI!!?!?! Ännumer fitti blev jag när jag fick veta att jag var den ända som INTE kom vidare till nån final... FAKK ÅPP.

Största framgångarna inom föreningen blev således Rasse som blev fjärde i junior, och Emil som blev tjugosjunde i allmänna. Annars inte mycket! Vi fick behålla båda bilarna, men fick inga nya.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar