13 juli 2020

Semestervecka 2

Här kommer en liten uppdatering från min andra semestervecka. Sjukt att snart halva semestern flutit förbi!

Måndag: Vi hade Jozze och barnen på besök från förmiddagen. Men sen tror jag faktiskt inte vi gjorde något speciellt resten av dagen? Inte som jag minns i alla fall.

Tisdag: På tisdag kom min kusin Felicia hit och sommarjobbade lite. Hon började riva i vårt gamla badrum i källaren. Och vilken fart hon hade på! På kvällen blev vi bjudna på mat hos svärföräldrarna i Årvas.


Onsdag: Felicia var här igen och fortsatte riva i badrummet. Hon blev nästan klar, tills hon var och slog sig i handen och fick avbryta. På kvällen tror jag inte vi gjorde så mycket. Tråkigt med tråk-väder!

Lite skräp blev det... Fick passa på att hjälpa till medan barnet tupplurade!

Torsdag: På torsdag var det bakdag! Elle och jag bakade tre sorters bullar, och svärisarna kom sen på kaffebesök på eftermiddagen. På kvällen for vi hela familjen på en cykeltur, som slutade i fiasko när det började ösregna och vi fick söka skydd under ett biltak en halvtimme. Haha!

Kanske vi får en till bagare här i huset?
Det blev solbullar, kanelsnurror...
... och två mandel-äppelkransar. Mums!

Fredag: For och handlade till Jeppis tillsammans med svärföräldrarna på dagen. Tydligen umgicks vi rätt flitigt med dem hela veckan, hehe.. När Sebastian kom hem ur jobbet var vi en sväng via ekorosk och förde bort massa byggrelaterat skräp. På kvällen var jag bjuden till Joannas villa i Seiplax där vi träffades med "Kimoflickorna", dvs. respektive till alla Kimokarar. Drack rosé och åt tapas tillverkat av Niklas. Tio poäng!

Jag hade fixat chokladmousse med vispgrädde och färska bär till efterrätt. Och sen åt vi ännu lösgodis och chips med dipp... Gissa vem som rullade hem!
Mästerkocken i farten!

Lördag: På lördag hade vi föreningsmästerskap med NNSB i Jepo, så jag skjutsade barnet till hamnen mitt på dan och hon for och övernattade till sin fammo och faffas villa. Själv var jag som "domare" under tävlingen och var hemma igen kring klockan sex. Sebastian hade fått dona på hela dagen, och vi avslutade med ostbricka och tv.


Söndag: Efterlängtad sovmorgon! Donade på en stund innan vi for till Årvas och hämta barnet. Men först mat vid svärisarnas.. Sambon hamnade på kvällsjobb och barnet somnade på väg hem från Årvas, och sov i nästan tre(!) timmar. Orkade inte göra något utan glodde bara på tv så länge, proudest moment..

He va he!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar