5 juni 2020

Ett livstecken

Hej på er! Här finns jag nog ännu, även om bloggandet blivit lite si och så sen jag återgick till jobbet för tre veckor sen. Får alltså jobba i Kimo fram till semestern, som börjar 26.6. Har många projekt och bollar i luften inför hösten, så dagarna bara susar iväg! Hinner knappt med hälften av det jag känner att jag borde..

Hemma knåpar vi på bara, badrummet börjar vara fem före färdigt då glasväggen till bastun äntligen monterades denna vecka. Nu är det bara lister, skåpdörrar och VVS kvar, så kan vi inviga! Som jag väntat alltså... Sebastian kämpar också med vinden, när han hinner och orkar. Nu har vi snart gjort hälften av golven klara! Med klara menar jag då inte att vi kan börja bo där snart, utan att golven är brädade, golvvärmeslinga lagd och skivor på det.. Men det tar väl sig, i sakta mak.

Med vår vanliga otur var en av delarna i bastuglaset fel, så det som vi väntat på i 7 veckor gick inte att montera korrekt.. Får se nu då om det blir hemma-ombygge eller att vänta nån vecka till på nya delar. SUCK!

I helgen ska vi ut till svärföräldrarnas villa på övernattning för första gången, och samtidigt fira svärfar som fyllde år i veckan. Annars har vi väl inget särskilt på gång, förutom det vanliga renoverandet då.. Idag var jag och Eleonore lediga och passade på att hämta hem lite målarfärg till insidan av lekstugan, samt köpa de första sommarblommorna. Synd att det är så regnigt att det inte riktigt lockar att börja med nån av dem ikväll!

Mina Irisar blommade så fint tidigare i veckan.

Nåja, nu kom pappan i huset hem från jobbet och vi får börja på med middag innan det blir dusch/baddags för oss. Storslagna fredagsplaner, med andra ord.. hehe. Hoppas ni alla får en riktigt skön helg! Ska försöka uppdatera er med lite trädgårdsprojekt och annat trevligt bara jag har tid över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar