2 december 2019

Nu är det jul här i vårt hus!

I lördags efter att jag satt fram de allra sista julpynten, grävde jag fram kameran ur sin låda. Den har nog inte varit framme på hela året, tror jag!? Tyvärr är ju dagsljuset icke-existerande för tillfället, men försökte i varje fall knäppa några bilder på vårt julhem. Funderar ännu på om jag ska sätta upp Tro, hopp & kärlek i terrassdörren, och så väntar jag på en gardinstång och ett fönsterlamputtag till grovköket. Men annars är det nog bara granen som fattas! Och kanske några julblommor och nya kuddfodral.. Jaja, känner jag mig själv rätt har jag nog lyckats släpa in minst tio saker till före julafton, hehe.

Gjorde lite julfint i grovköket. Snart ska ni få se bilder på det klara rummet i ett eget inlägg, vi väntar bara på vårt torkskåp och en försvunnen dörrlucka...
Om ni klickar er till det här <-- inlägget ser ni samma fönster ur nästan samma vinkel förra året på första bilden. 
Tyvärr väldigt mörk bild, men hit flyttade den gamla kommoden som fanns i källaren. Den blev grafitgrå i stället för brun!
Önskar såå att jag hade sidogardiner i stället för kappan till vänstra fönstret. Nån som säljer? Köpta på Jotex för kanske sex år sen.
Lite too much going on i det här hörnet. Funderar om vi eventuellt ska sätta julgranen i detta hörn i år. Får i så fall röja lite först!
Gungstolen väntar ännu på lite piff. 
Har inte tjuvstartat med adventsljusen, det var faktiskt så att vi bara hade tre obrända ljus, så fick återanvända ett..
Den här soffan var förresten ett riktigt fint loppisfynd jag gjorde under senhösten. Med lite fix blev den som ny! Och passar perfekt vid ingången för på- och avklädning, samt som väskförvaring. Nu ska jag bara klura på lite tavlor och sånt att sätta upp på väggen bakom!
Köpte nya julgardiner via FB-loppis. Fina var de, men kanske inte så värst passande i sovrummet! Nästa år får jag nog söka mörka murriga sidogardiner i stället, tror jag bestämt..
Lite svårt att matcha julrött med vår fondtapet, hehe. Så i detta rum blir det grönt och koppar i stället! Har beställt nya kuddfodral...
... och fick så lov att köpa lite gröna julpynt!
Ett rött ljus fick smyga sig in ändå.. Hit vill jag också ha en liten rumsgran. 

1 kommentar: