18 april 2018

En onsdag i april

Denna soliga onsdag packade jag dottern i babyskyddet och tog svärmor med mig på shopping till Alahärmä. Vi fikade på Roadhouse, gick en sväng på Halpahalli och mathandlade avslutningsvis på S-butiken. Ett bra sätt att få dagen att gå! Dottern, ja hon sov sig givetvis genom så gott som hela utfärden... Dagens middag blev laxsoppa, en storfavorit när det kommer till vardagsmat här i hushållet, åtminstone för min del! Sambon kom hem, åt, och for iväg på möte. Själv sitter jag och fördriver tid medan Eleonore sover på balkongen. Idag var hon kändis på Kommunbladet! Nu väntar vi bara på söndag, då det blir dopdags för vår del. Har beställt ett paket med dekorationer från Sverige, nu får ni hålla alla tummar och tår att det hinner komma. Det har nämligen stått "på väg" när man spårar koden i snart en vecka...

Inte mycket annat på hjärtat idag. Ska ta och knäppa igång tv:n och kolla Fixer Upper och försöka väcka liv i lillfröken småningom. Ha en fortsatt trevlig vecka!

 "Hmm, vad ska jag hitta på när jag vaknar?"
 I lördags fick Sebastian för sig att ta ner utebelysningen i Kimo. Nu har han tagit bort hela stolpen också.. Nästa projekt är tydligen att borra sönder stenen!?
 I söndags hälsade vi på mina föräldrar i Jutas. Här fick Eleonore sitta i moffas famn och mysa!
 Så här glad kan man vara på morgonen!
 "Fist bump!"
 Det finns inga dåliga väder..?
 Föredrar nog helt klart detta väder!
 Gollon <3
 När man äntligen kan sitta ute på balkongen och njuta på eftermiddagarna!
 Super-sovaren.
Laxsoppa, finns det nån godare soppa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar