28 mars 2018

Vårlistan

Förra veckans blogglista på Sevendays handlade om våren, och jag tänkte passa på att fylla i, när jag nu har nån minut över.

Min vår år 2018 kommer bli: 
Mycket annorlunda från andra vårar, gissar jag. Åtminstone borde jag i efterhand kunna säga att jag tagit ut det mesta av vårvädret, eftersom jag försöker gå på en timmes vagnpromenader varje dag. Jag hoppas också att jag inte ska ha så mycket pollenbesvär i år så jag verkligen kan njuta..

En sak jag ser framemot:
Påsken och första maj. Vet inte riktigt varför, kanske för att det är extra lediga dagar då vi får ha Sebastian hemma också. Sen kommer jag ju få fira min första morsdag i år också, det känns ganska stort! Nu blev ju det där mer än en sak, men men..

Tre säkra vårtecken:
Snöslask, kliande ögon och vita sneakers.

Det här gjorde jag på vårdagjämningen:
Det var väl förra veckans tisdag? Ja det minns jag faktiskt inte, hade nog kanske nån på besök, var ute på en vagnpromenad och myste med dottern bara.

En låt jag kommer lyssna på i vår:
Hmm, sådär spontant kanske jag skulle säga Saara Aaltos Monsters. Men sen har jag önskat mig en liten radio hit hem för att fördriva de tysta dagarna, så vem vet vad som spelas i den. Kanske får nån ny favorit än i vår!

Det bästa med våren är:
Att dagarna är ljusare och längre, att det blir varmare, och ja bara överlag att humöret höjs efter en lång och kall och mörk vinter.

Så här klär jag mig i vår:
Tyvärr inte så fancyt, eftersom det ska vara amningsvänligt = lätt att dra fram brösten i tid och otid. Därför blir det mest mjukisbyxor, amningstopp och kofta, i olika kulörer. Åtminstone är jag lycklig över att mina vanliga kläder passar!

Det här hoppas jag händer i världen:
Inget mer skit, tack.

Så skiljer sig våren 2018 från våren 2017:
Det är nog på alla vis en väldigt annorlunda vår i år, i och med dottern som joinat oss. Hon är vår stora lycka, men begränsar ju givetvis oss en hel del.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar