27 mars 2018

Time flies

Dagarna dom bara går, och jag inser att snart har hela mars månad flugit förbi. Det innebär också att vår dotter snart blir en månad. En månad! Hur nu det gick till.. Vet ju att folk brukar säga att man ska njuta av och ta vara på spädbarnstiden, eftersom den går så himla fort. Nu förstår jag nog verkligen vad de menar.. Äntligen börjar det också kännas som om det här med att ha barn inte är världens omöjligaste uppgift ändå. Vi håller på och börjar synka, dottern och jag, och åtminstone nån slags rutin har vi fått in på dagarna med sovande, ätande osv. Cuplaton verkar tack och lov också ha hjälpt mot magknipet, så nu ska vi väl hoppas att också kvällarna blir lite behagligare framöver.

Påsken knackar på dörren, och jag har sått påskgräs i äggskal samt plockat fram en påse påskpynt. Men där har det stannat.. Idag hade vi Madde på besök en stund, och efter en timmes promenad när jag skuttade ut dottern på balkongen för att sova vidare tänkte jag på att dammtorka och påskpynta. Men i stället lade jag igång en tvättmaskin och fastnade här vid datorn. Måste ju prioritera att vila och ta det lugnt när det känns så! Har nog ändå fullt upp med att plocka och städa undan här varje dag, när det finns en liten lucka. Hoppas för mitt eget bästa att jag snart skulle lära mig att städning och ett vackert hushåll inte är så högt på prioritetslistan längre.. Men det lär nog dröja en stund innan jag släpper det.. Ni vet, man kan ju inte lära en gammal hund sitta!

Annars har jag väl inte så mycket på hjärtat precis idag. Inväntar sambon, som borde komma hem vilken minut som helst. I kväll ska vi åka iväg till Kimo och hälsa på svärisarna en sväng. Sen får vi se vad resten av veckan har att bjuda på. På torsdag ska vi i varje fall på fyra veckors kontroll till rådgivningen, och i morgon har jag eventuellt tänkt äventyra till det lite och ta med dottern på matshopping till en butik lite längre bort än bybutiken. Får sii tå!

 När sambon väljer body åt Eleonore...
 På lördag for vi på revy-date, Sebastian och jag, medan svärföräldrarna tittade till dottern. Det hade gått bra, och hon sov när vi kom hem!
 Av mina jobbarkollegor fick vi en sängmobil.
 En vacker bukett av mina Tjängar <3
 Sleeping beauty.
Jag har också ätit årets första memma. Så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar