15 oktober 2013

En välkänd känsla i kroppen

Gissa hur jag känner mig idag? Jo, förkyld! Hann bara tänka tanken igår att "undrar när jag ska bli förkyld denhär månaden då?" och så vaknade jag tung i huvudet idag. Stockade bihålor och allmänt hängigt humör. En helt bra dag på jobbet dock, lite huvudvärk när jag kom hem bara. Fixade käk, rev upp mitt H&M-paket, provade och sållade vad jag måste skicka tillbaka.. Åt. For sen ut och räfsade och röjde upp lite på gården tillsammans med gubben och svärmor. Otroligt vad mycket löv vi har här! Borde verkligen ha fotat. Komposten är överfull och vi har ungefär räfsat 2/10 av gräsmattan. Great. Borde också finna motivation att tömma uthuset, klippa träd och buskar och vända upp rabatten. Sen är det ju kontoret och och och... Ja ni fattar. Ingen tid, ingen motivation, massa jävla shit to do. Nå, skulle ju inte räfsa så mycket. Räfsade en timme. Blev trött. Böt om och for på zumba en timme i Pensala. Tog en superduper varm dusch och åt rågbröd med ost i mikron + bärkvarg till kvällsmål. Önskar att det skulle hjälpa...

 Dagens outfit: svarta nitleggins från Gömda Juveler, lång grå stickad tröja från Cubus. Myz!
 Dagens käk: maletköttsoppa med twist - bacon. Gött det också! Samma bas som min korvsoppa, förutom att jag böt ut purjo mot rödlök och korv mot maletkött och bacon.
Kvällens humör - trött, slut, sur... Badrocken, filten, en fett stor kopp te och ett avsnitt Breaking Bad kanske råder bot på det värsta humöret? Fåå sii. Häjtå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar