9 juni 2013

Weekend update

Gårdagen spenderades på Jurva, där det var dam/junior FM. Jonathan och Ida var de enda som representerade vår förening. Var där mellan 8 på morgonen och halv sju på kvällen. Vädret var ganska ombytligt, men en hel del sol fick vi nog. En riktigt skön dag! Avslutade dagen med smakburgare på Vörågrillen, och filmen Hansel och Gretel witch hunters samt en kalldan ein.

 Jonathan kämpar sig fram i sin Volvo
 Det gick bra för honom och från sitt andra heat steg han vidare till söndagens tävling
 Ida var trött.......
(det blev nåt strul starterna före henne och hon hamnade att vänta nästan en timme innan hon fick köra till starten = somnade i värmen)
 Ida kämpar sig fram i sin Astra
 Första gången Ida kör på Jurva - det gäller att komma ihåg banan...
 Trötthetsbobbor i luften? Jonathan sov sött på gräsmattan... Själv somnade jag också ungefär sex gånger under dagen..
 Heja heja!
 Gick bra även för Ida, och hon steg också till söndagens tävling
 Seniorklassens 1:a, 2:a och 3:a

 Efter Jurva kom svärfar och lyfte ut gamla diskmaskinen...
 ... och satte den nya på plats. Tjohej!
Ännu finns det lite att göra i köket... Barbordet och stolarna ska monteras, hyllan ska sättas upp, lampor ska bytas, en verktygsstång ska skruvas upp på väggen... Frivillig att hjälpa till? Välkommen!
 
Badrummet börjar bli klart det också! Nya hyllan från IKEA monterade jag på fredagsnatten. Nu är det bara duschhyllorna och en handdukstorkställning som ska upp, så är det också klart. Och ja, dendär fakin wc-byttan ska nog bort nån gång också...
 Skaffade ny lampa till vardagsrummet. I love it!
 Fick av Linn i examens/inflyttningspresent. Funderar fortfarande på placering...
 Idag har jag monterat min Koppang-byrå (den som är fattig och inte har råd med the real shit Hemnes köper denna!). Tog endast 2h...... Nu är det bara lampan i taket som ska bytas och den vita lackhyllan som ska upp, så är sovrummet helt färdigt!
 Skaffade ny dörrmatta..
 Bedroom details
 Bedroom details
 Hemnes-nattduksbordet - I love you! Synd bara att det blev lite snett (Kalle får korrigera sen)... "Fårskinnet" är en ny favorit också!
Den som inte är hemma får inte välja sängsida - Kalle får sova längre mot fönstret!

Nu sitter jag vid svärisarna och surfar loss en stund. Sov relativt länge idag, men sen dess har jag i princip bara skruvat IKEA-möbler och gjort mat. Ikväll är det gräsklippning och eventuellt en cykeltur som står på agendan. Annars inte mycket... Jobb må, ti, ons på Kaitsorhemmet, sen tre dagar ledigt och så första nattskiftet på söndag. Hoppas verkligen att dehär kommande tolv dagarna går fort som fan, börjar verkligen längta mig sjuk efter Kalle nu. Över två veckor sen jag träffat honom, nästan två till tills vi ses igen... Fyfan. Rekommenderar INTE dethär att vara militäränka...

2 kommentarer:

  1. Miin "kaar" bor ju utomlands, så ja veit ungefär va du gar igenom. Skillnan e att ja just nu int har en aning om når vi ska träffas nästa gang. Elär jå, i höst, men sku no vila träffas innan he na gang å...

    SvaraRadera
    Svar
    1. äsch, he låter ju int alls na bra, om du int ens vejt när du ska få träff an! :/

      Radera