27 juni 2013

Dagens happenings

 Började dagen runt klockan 7:30 i fullt åskväder med en bananplätt med kvarg och frukter samt ett glas juice. Bra start på dagen!

For körande i ösregnet till Jeppis. Naprapaten på schema... Kan väl inte säga att det blev bättre, men det tar väl sig om nån dag hoppeligen! Fortfarande litet diskbråck, no shit. Rekommenderades att sova långa nätter, ta det lugnt, inte böja mig framåt, inte sitta för länge, inte lyfta/bära något, helst inte jobba 3-skiftes... Nice life? När jag var klar blev det en vända i stan för att uträtta diverse ärenden. Hade dock väldigt ont i ryggen så det blev inte så långvarigt shoppande för mig.

 Sen svängde jag in via Kyrkostrand på vägen hem. Blev till att jag stannade i typ 6h. Läste inredningstidningar. Slappade. Lyssnade på när Heidi spelade piano och sjöng (hon e såå duktig!). Blev bjuden på supersmarrig pasta med spenat, halloumi och kyckling.
 Slutade med att vi åkte iväg till Larsmo, till ett ställe som heter Tyynen Tonttula. Otroligt mysigt ställe! Ett litet "gammaldags bondeställe" där kvinnan har specialiserat sig på att göra tomtedockor. Härligt!
 Måste dock erkänna att miljön och speciellt de gamla fina bondstugorna intresserade mig mer än tomtarna i sig...
 Charmigt!
 André bland tomtarna...
 Förälskade mig helt totalt i de gamla skåpen som fanns lite överallt på gården. Mina drömmar om att rusta upp en gammal bondstuga och "go all in" med gammal stil i inredningen blåstes till liv...
 Gammal väderkvarn på gården, så fint!
 Tre små "aitta" hade de också på gården
 Och ett eget litet kapell!
 Vackert..
 Härliga gamla bondstugor, som sagt..
 Förälskade mig HELT JÄVLA TOTALT i detta skåp!
 Vackert litet glasrum..
 Mysig inredning i caféet
 Ett till gammalt skåp...
 Och otroooligt härliga pelargoner!
 Blev bjudna på saft och bullar också, lyx!
 Mysig liten "kökssoffa"
 Och en härlig (ny) gammaldags tapet!
 I en av stugorna höll de som bäst på och inredde. Blev otroligt fascinerad av denna "storstuga" - superstort och högt till tak!
Värt ett besök om ni befinner er i närheten av Larsmo!

Sen åkte jag hem. The most painful 50 kilometer på ett halvår... Kom mig hem helskinnad i alla fall! Fixade ihop lite mat och käkade. Skickade iväg Kalle till Kantlax för bandövning. Duschade och fixade mig, och blev sen upphämtad av Sara. Så åkte vi iväg till Tacksamviken till Maddes på Mary Kay-party. Fick prata och skratta och äta god kladdkaka. Och så blev det lite sminktips osv. Och jag blev förstås helt förälskad i alla svindyra produkter och bara måååste ha nån av dem nu. Nå, som tur är jag ju inte dum, så jag bokade in en värdinnekväll så får jag välja produkter för ca 50€, toppen! Så om två veckor ska tapeterna vara uppe i hallen och målet pågång, för då blir det partaj här på Kyrkbackan. 

Men nu --> hotdog och Breaking Bad i soffan med gubben. Imorgon är det ledig dag och då ska jag minsann SLAPPA hela dagen lång. Hoppas det regnar, det är så mysigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar