9 februari 2017

Asfalttikunkku 2016

Häromdagen grävde jag i mitt utkast-arkiv i hopp om att hitta nån bra rubrik att blogga under. Till min stora förvåning hittade jag flera inlägg som jag börjat på, men aldrig avslutat och sen publicerat. Under den kategorin kan jag placera bilderna från förra vårens Asfalttikunkku på Kemora.

För er som hängt med här på bloggen sen urminnes tider är säkert första maj-tävlingen i varmansrally på Kemora i Vetil ett bekant fenomen, men för eventuella nykomlingar kan jag berätta att det är något jag gjort varje vår i sju års tid. Sista helgen i april/första helgen i maj går tävlingen av stapeln, och det är en av de största inom varmansrally i hela Finland. De som är allra mest hängivna kommer redan på torsdag och stannar till sen söndag kväll. En hel helg i racingens tecken, med andra ord! Första året jag var med var 2010, då endast som åskådare, sen har jag suttit bakom ratten 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 och 2016. Min senaste Kemora-tävling var på det viset speciell att inget var som det brukar.

Tidigare har jag kört med och hört under team Heikius Rör Racing. Förra året fick jag köra tillsammans med Jonny, som var så snäll och lånade ut sin bil åt mig i damklassen. Så om jag säger att känslorna var många och det var en på alla vis jobbig helg för mig, så kanske ni förstår varför jag aldrig orkade publicera nån story om helgen i fråga.. Dock så älskar jag att kunna gå tillbaks i arkivet och se vad jag gjort, så nu kommer en hel drös med bilder från Kemora 2016. Utan beskrivningar denna gång!

Same, same, but oh so very different.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar