10 november 2017

Q & A

Good morning peeps! Var tydligen snabb med mina morgonrutiner denna fredag, så jag hinner slänga in ett snabbt blogginlägg så här fredagsmorgonen till ära. Har också uppdaterat inlägget om vad vi ska ha skaffat innan babyn kommer. Nu börjar det kännas som om vi är liiite mer redo åtminstone! Borde bara ta tag i projekt skaffa vagn nu då, och sambon kunde fixa det sista på spjälsängen. Har ju ändå inte rum för dem ännu, så det är väl ingen panik, men skadar ju inte att vara förberedd..

Men det var ju inte det jag skulle börja pladdra om! Tänkte nämligen att ni kan passa på att ställa lite frågor åt mig. Väldigt längesen jag haft en "frågestund" här på bloggen, men nu tycker jag det kunde vara läge för det. Så fråga på bara! Svarar nog på nästan vad som helst. Kanske ni undrar något specifikt, eller vill ge mig rubrikförslag? FRÅG ÅPÅÅ!

Ha en fin dag!

5 kommentarer:

 1. Jag minns hur du för läng sen i bloggen har skrivit om språk och fundera på din tvåspråkighet. Hur funderar du idag och vad kommer ni prata med babyn?

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag bodde i Nykarleby som barn men bor nu tvärs över Kvarken i Obbola. Nu har jag fått för mig att jag ska ha en nykaabistjärna och undrar om du vet om man kan köpa en sån nånstans? Saknar det där varma skenet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Måste säga att jag har rätt dålig koll som utflyttad Nykarlebybo.. Åtminstone vet jag att de brukar sälja stjärnorna på julmarknader, men vet faktiskt inte om de går att beställa nånstans?

   Radera
 3. Vad tänker du/ni om genustänk i er uppfostran?

  SvaraRadera
 4. Här är årets blogg julkalender med temainlägg ifall du har missat :)

  https://johannakajsonsblogg.se/2017/11/11/2017_october_kajsons-julkalnder-2017-arets-bloggjulkalender-2/

  SvaraRadera