8 april 2012

Hemma igen

Nå hej på er kära läsare, ajm bäck!
Skönt att vara hemma på plattlandet igen efter en vecka i Levi. Underbart väder har vi haft, sol varje dag och inte alltför många minusgrader. Sällskapet var som förväntat galet, så det ska bli urskönt att bädda ner mig ensam i soffan i Jeppis denhär veckan. Huhhu, för många starka viljor...
Har fått lite färg i ansiktet, som ni (förhoppningsvis) ser, och tyvärr också lite extra hull på kroppen, hårdträning som gäller framöver! Dessutom har jag blivit ett år äldre under resans gång, samt lyckats bli beroende av att läsa bok (vilket inte händer speciellt ofta!). Boken jag sträckläst idag heter Att älska som en porrstjärna, och handlar om Jenna Jameson's liv. Rekommenderar varmt, en mycket intressant och annorlunda bok!

Sitter för tillfället i Oravais, Kalle vid en dator och jag vid en annan. Svärisarna är ute på vift nånstans, så det är riktigt lugnt och skönt här. Ska väl smånigom fixa kvällsbit och titta serier. Insåg att det är "lördag" idag, men vi är nog båda för trötta och sluta för att hitta på något bus idag. Den nästan nio timmar långa bilresan och en vecka med full rulle har nog satt sina spår! Dessutom föll jag ner för halva vindstrappan igår, så är ganska så mörbultad.. För att inte tala om mina benmuskler. Hah, häromdagen funderade jag faktiskt på att ställa upp som bodybuilding-modell med mina klabbar... Nånej, skämt åsido, men veckans benträning var väl nog knappast något jag hade behövt, om man säger som så.

Har ungefär hundratusen saker jag kunde tänka mig att skriva om idag.. Men får nog lov att dela upp det lite, så ni inte blir chockerade efter en veckas tystnad och innan dess bara massa deprimerande skit. Nu ska det bli vår i sinnet och här på bloggen. Jag är tillbaka med nya krafter, jag lovar! Bilder och Levi-beskrivning pågång småningom också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar