18 april 2012

Dagen som hade alla odds emot sig

Om inte Janina skrivit "att somna i april och vakna upp i november" så hade jag gjort det, faktiskt. Men passande nog så fick denhär dagen en annan vändning, efter att jag sett att det var ett snötäcke utanför fönstret. För det första så hade jag riktigt bråttom när jag fixade mig i morse så att jag skulle hinna i tid till dagis. För det andra så var inte min kära bil riktigt med på samma noter: 10cm tjockt slasktäcke, check. För det tredje lossnade vindrutetorkaren på förarsidan när jag skulle åka iväg. Jeeejjj. Försökte febrilt få tillbaka den - tre gånger - men icke. Fick köra med huvudet lutat mot höger och hoppas att inte hamna bakom någon 65:are (syftar både på åldern och km/h)... Droppen hade ju varit om poliserna haft razzia i rondellen igen. Klarade mig dock helskinnad till Nykaabi, men var lite försenad. Förstås så var detta dagen då vi skulle starta mot Stjärnhallen klockan nio. Nå, fick trösta mig med att jag inte behövde gå dit i slasket i alla fall!
Höll alltså rörelsestund. Det kändes väldigt kaotiskt, fast jag tyckte att jag bättrat mig från förra gången. Men med nästan tjugo ivriga barn ska man väl inte förvänta sig nåt annat... Såhär i efterhand var det väl helt okej, ändå. Sen på eftermiddagen hann vi ju inte alls med det jag hade tänkt mig, men det får vi ta igen imorgon. Med min tur-dag hade det säkert gått åt röfven ändå.

Är i Jutas för tillfället, och tänker slagga här inatt också. Har varit på en tur med fröken fräken Elajsa. Det gick väl sådär. Känner på mig att jag kommer vara slutkörd i armarna imorgon - försökte nämligen dressyra lite idag, dock utan resultat. Sen trampade jag hem, och körde ett välbehövligt abs-pass åt mina stackars för-länge-vilande magmuskler. Det behövdes, och det känns bra nu. Sen duschen, och därmed dagens fråga: Hur vet man att man borde börja renovera badrummet? (förutom att det är 2o år gammalt och omodernt) Svar: När man sätter på duschkranen och får lust att kasta sig ner på marken eftersom det låter som om någon skjuter på en med bazooka...

Nu är jag mätt i magen efter Reissumies och te och apelsinjuice. En portion glass som jag hade fantiserat om blir nog för mycket. Som tur!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar