7 december 2011

Tågresenären


Sitter för tillfället i tåget påväg från Åbo till Tammerfors. I Tampere ska jag byta tåg, åka till Seinäjoki, byta igen, och sen åka raka vägen till Bennäs. Sen är det home sweet home efter det!
Har haft det riktigt trevligt på min Åbo-resa. Kom fram runt klockan 8 igårkväll, och så mötte Sara mig på stationen. Vi hoppade på tåget till Helsingfors, steg av på första hållplatsen, och hux flux så var vi hemma hos Sara. Praktiskt, om ni frågar mig! Så drack vi té och käkade smörgåsar, skvallrade och pratade livets dittan och dattan i oändligt många timmar (från att jag steg ur tåget till klockan 02:45, för att vara exakt), samt drack glögg och åt choklad. Mycket gemytligt, alltså!

Idag steg vi upp strax före halv tio. Var kanske lite trötta efter gårdagens snack... Och jag var helt sjuuukt "limin" i kroppen efter gårdagens rörmokas. Hohhoh! Så åt vi frukost, fixade oss, och traskade iväg till stan. Dagens exercise: konka omkring med min ca 10kg tunga väska hela dagen, huvadåda. Vi gick i alla fall i lite butiker, och jag hittade nya leggins x2, samt några julklappar. Börjar ha de flesta nu, tror jag faktiskt! Sen tog vi lunchpaus på Café Brahe; mumsiga mackor och varm kakao med grädde blev det.
Så var det dags för mitt sista Kårfullmäktigemöte då klockan ett. Hade nog gissat att det skulle ta en stund, men att vi hade kommit igenom halva punkt 10/24 efter 4h, det hade jag inte riktigt tänkt mig... Smet i alla fall iväg, och skyndade mig till tåget som gick 18:05.

Nu är då alltså tanken att jag ska skriva klart detdär musikarbetet som jag påbörjade igår. Men har verkligen ingen motivation.. Är trött och hungrig och allmänt omotiverad. Dock så känns det rätt bra när jag tänker på att det imorgon är min SISTA skoldag dethär året, och att jag har mindre än 1,5 uppgift kvar att skriva. Dessutom händer det massor med skojiga saker i helgen, superfun!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar