5 december 2011

Sista veckan

Så har då sista skolveckan för detta år börjat, denna gång med en ledig dag. Steg upp klockan 12, skööönt. Har ätit lite frukost, plockat upp här i Kalles rum, och nu sitter jag och väntar på att motivationen ska infinna sig. Borde läsa igenom ett kompendie kurslitteratur och därefter skriva klart sexologiarbetet. Sen kanske börja på med musik, om jag har ork med det. Hinner nog på torsdag-fredag också, men bara för att verka hurtig så...
Ikväll har jag väl inga stora planer, svärmor ska som sagt klippa och färga, och sen funderar jag på om jag ska åka med mami till Jeppis på zumba eller inte. Känns kanske lite onödigt att köra till Nykaabi igen, när jag var dit igår, och när jag ändå ska till Jeppis imorgon på förmiddagen. Nåja, får se vad jag är på för humör ikväll, helt enkelt! Får se.
Ipoden laddas inför morgondagens Åbo-resa. Sticker alltså iväg imorgon på eftermiddagen, så får jag spendera kvällen och natten hos Sara. Hinner väl antagligen shoppa och käka lite på onsdag förmiddag då innan Kårmötet börjar kl 13. Så får jag alltså onsdagen att gå, på torsdag är det då alltså sista skoldagen för detta år. Tjohhoo, jullov here I come. Och jobb och allt annat trevligt.
Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar