3 december 2011

Saturday night

Här sitter jag i Årvas, och lyssnar på när grabbarna (Kalle, Einar och Adde hittills) sitter och vrålar till Avenged Sevenfold nere i källaren. Försöker imitera dem på bilden, ifall ni undrade... Funderar starkt på att spela The Sims, eftersom jag är så uttråkad. Ska nämligen vara nykter ikväll. Främst för att jag varit sjuk, och kroppen behöver vila, men också för att jag verkligen inte har lust att dricka bara för att dricka. Kan spara mig till nästa helg, då händer det massor med skoj! Dessutom ska jag vara 12 i Jutas imorgon, redo för pepparkaksbak med mami, moster och Felicia.
Har väl inte gjort mycket hittills idag heller. Varit ute på byn en sväng, fixat lite mat, druckit kaffe med Mange, spelat biljard, lyssnat på musik, spelat kort, tittat tv, datanördat... sånt. Känns som om klockan går överdrivet långsamt idag. Trodde att den åtminstone skulle vara 11 nu, men nej, 9 visar det här i skärmen. Blä, det betyder alltså ännufler timmar innan jag "får" gå och lägga mig. Är verkligen uttråkad.. Jag är så himla dålig på att fördriva dötid! Och nej, jag tänker INTE göra skolarbeten. På. En. Lördagkväll.

Det var väl ungefär allt jag hade att säga, ska käka lite vindruvor nu och försöka komma på något att göra. Good luck with that!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar