6 december 2011

Itsenäisyyspäivä

Började morgonen kl. 9 med att åka iväg och hjälpa Kalle, hans mami och papi att gräva ner rör i en husgrund. Det var sepel (stora grusstenar, typ) som hade frusit som vi skulle göra tunnlar av med en hacka, och redan efter 5 min var jag döfärdig och genomsvettig. Inte precis vad jag hade tänkt mig på självständighetsdagen... Fick i alla fall äta på ABC sen, och ta en varm dusch, så det lättade lite. Stackars gubben som hamnade att vara där ännu 3-4h.

Nu sitter jag på tåget påväg ner till Åbo. Utomhus snöar det, jippii! Hade tänkt skriva inlämningsarbetet i musik, eller åtminstone börja på, så nu ska jag strax sluta snooka och blogga och hitta på ursäkter så jag inte behöver get to business. Skärp dig, kvinna!
Byter tåg i Tammerfors, och sen raka vägen ner till Åbo. Sara möter mig vid tågstationen, och sen får vi traska iväg den promenadvänliga vägen hem till henne. Tyvärr så har jag en ganska fet väska, som jag har på känn att väger lite mer än jag hade tänkt mig... Även om jag försökte packa lätt! Ikväll blir det väl skvaller och kvällstugg, imorgon kanske lite shopping och lunch på stan. Har fortfarande några julklappar oköpta, men kom på att jag glömde listan hemma.. Nåja, får improvisera. Sen har jag då Kårmöte klockan 1, Gud vet hur längde det tar, och så går tåget hem klockan 6.
Mer än så hade jag väl inte på hjärtat idag, försöker bara fördriva lite tid... Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar