12 december 2011

Film

Jag är en riktig filmtönt, det kan jag erkänna. Förr i tiden var det ungefär det ända jag gjorde, att se filmer. Så många och så ofta jag bara hann. Nu har jag två överfulla filmhyllor, men inte tillräckligt med tid att inhandla nya, eller ens titta på de jag har. För att inte tala om hur mycket pengar jag kunde spendera på filmer...
En av mina drömmar (som jag kan adda till min "100 saker jag vill göra innan jag dör") är att ha en hel vägg full med filmer, i alla de kategorier.
Men förstås så syns min förkärlek till skräckfilmer också i min filmhylla, och i de filmval jag gör om kvällarna, de gånger jag har makten. Skräckisar är det bästa som finns! Dendär adrenalinkicken av rädslan... I kväll skulle jag t.ex. vilja se denna:


Tyvärr så har den inte kommit ut ännu, inte ens på bio. Så jag får väl bara vänta en stund, tills piratbyrån levererar på Kalles dator. För att gå och se skräckfilm på bio, det misstaget gör jag inte om igen... Har verkligen blivit en vekling på gamla dar! The Grudge 2 förstörde mitt skräckfilms-liv för all evighet. Nu är jag lite lugnare av mig. När vi var och såg nya Twilight för nån vecka sen blev jag t.ex. väldigt intresserad av denna:


Hoppas att den snart finns att fås i nån vettig version, den verkar faktiskt bra. Jag är inne på sånadär lite ovanliga, konstiga, mystiska filmer just nu. Som typ Inception, Shutter Island, The Orphan... Bara några av mina absoluta favoriter! Den sistnämnda MÅSTE du se, om du är skräckistönt, och av någon anledning har missat den. It's to die for.

3 kommentarer:

 1. Sv; ååh tack för tipset! De ska jag definitivt prova iställe för att betal 2,70 varje gång! :P Säkert myki godare också om man lagar själv kan jag tro :) oj jag tror jag har sett filmen orphan 6-7 ggr... otroligt bra film! Kan ju rekommender en annan bra skräckis som e i lite samma stil som orphan o som jag tycker jättemyki om! case 39 e superbra! :)

  SvaraRadera
 2. Ja va å skåda In time, an va nåo heilt braa :) en film ja rekomenderar åt de er "jag saknar dig" skåda an idaa å man fällder nåo na tårar :)

  SvaraRadera
 3. Kati:
  måst vänt tills hande In time kombär "på datorn", så ska ja no skåda an :)
  Jag saknar dig har ja aldär hört om, men pröva googel an å he verka jo heilt bra.. får bli nanting ja skådar nan kvelld ja e ensam tå om man gråter... ;)

  SvaraRadera