14 december 2011

En regnig onsdag

Usch och fy för detta väder! Blev 10 min försenad till jobbet i morse pga regnet och slasket och halkan.. blä. Att köra Kalles bil i detta före är inte att önska ens åt sin värsta fiende! Haha. Lamporna är värdelösa och vindrutetorkarna likaså, och så sladdar det hela tiden.
Nå, var som sagt i jobb idag, mellan 7:30 och 15:15. Vi vaxade, var och städade hos nå gamlingar, jag fick köra ut några "leveranser", och sen avslutades dagen med ett varv via Wurth för att hämta upp ettpar arbetsskor åt en jobbarkompis.

Nu har jag nyss ätit, Kalle hade fixat supergod hönssås med ris. Återstår att göra idag: diska, städa hela hushållet (min tur att torka damm, fuck it), och sen zumba 20-21. Något annat behöver jag väl inte göra då förrän det blir sovdags... Imorgon blir det jobb igen, likaså på fredag, och så ska vi ju på Hardcore Superstar imorgon kväll. Det blir najs! Och sen är det weekend på ett ögonblick, sweet!

3 kommentarer:

  1. glöm itt min tröjo!! :)

    SvaraRadera
  2. ha du laga bort tin bil? tänkt tå du kör me kalles :P

    SvaraRadera
  3. Therese: nää, men vi had bara ein bil ti Jeppis denhär vikon, å he råka vara Kalles så :) men no har ja min pärla igen!

    SvaraRadera