13 november 2011

Mätt i magen

Så... nu när ni fått förundra er över föregående inlägg en stund kan jag ju komma med det riktiga söndags-inlägget. Okee?
Steg upp halv tolv. Fixade oss i zoom-zoom-fart. Åkte iväg till Kalles fammo & faffa på farsdagslunch. Spelade lite spel, åt god mat, umgicks. Och förstås drömde jag mig bort hur jag kunde göra om huset om jag flyttade dit. När jag flyttar dit. Jag säger bara: svärmor, det blir ett blodigt krig om detdär huset den dagen det blir aktuellt. Jag ger inte upp så lätt!
Ja och sen packade vi våra väskor och brummade iväg hem-hem till Jutas. Pratade med syster och papi. Mami hade som sagt åkt iväg till USA... Fick se ritningarna på det nya köket, awesome! Sen hoppade jag i ridkläderna och cyklade iväg till stallet. Det var svinkallt. Jag fick ha kalsonger och pannband. Elli var slö som vanligt, men då fick jag i alla fall upp värmen i allt mitt skänklande. Sen drack vi kaffe och åt god chokladtårta med papi. Och pratade om gamla minnen och skrattade.
När klockan började bli överdrivet mycket åkte Kalle och jag iväg mot Jeppis. Insåg inte att det var "specialdag" så butikerna inte var öppna. Handlade en mjölkliter från R-kiosken = 1,35€... Så åkte vi på "kalas" till kusin André, som fyller 11 imorgon. Vi käkade rester och ostbricka och chips. Och magen blev ännu större... Och så skrattade vi åt Gustafsson 3tr och tittade lite på True Talent.
Sen åkte jag och min kära sambo hem. Plockade ur väskorna. Jag dansade inte zumba (Herre förlåt mig), men duschade. Och så tittade vi på Big Bang Theory och Fringe. Glöggen lyste med sin frånvaro, men vi har ju i alla fall pepparkakor.
Och just i detta ögonblick ligger token till pojkvän i sängen iklädd min pyjamasklänning från 80-talet. Supersexigt... Måste nog krypa ner under täcket och fnissa lite åt honom nu. Go'natt!

5 kommentarer:

 1. Sv; Vi sku jo fast kuna stann i Oravais på sönda tå vi far tibaks ti Vasa..? :) Ja minns int helder va ja betala fö dem, men 10€ låter noo bra :) Ja ska koll san så att all e i bra skick o, men he bodar di jo noo va! :)

  SvaraRadera
 2. vejt ju ho kalle sir ut och ho hande nattpajton din sir ut.. har bara liti svårt ti tänk me dem ilag.. haha!
  //Linn

  SvaraRadera
 3. Linn: ja å tå ere jo hande ROSA nattpajton, vann e star "for you only"... he va ganska så hett! NATTRILLI.

  SvaraRadera
 4. NATTRILLI! hahah :D

  (btw, ja had tråkit i lördast o undvejk skoularbejt så ja läst gambe blogginlägg som do skriva i yrkestider.. HAHAH!)
  //Linn

  SvaraRadera
 5. haha, he e jo aldär feil! sko kona sita i ho mang timar som helst å läsa igenom tode gambäl roliheitär å koll bilder.. those were the days, jajjamen! :D

  SvaraRadera