6 november 2011

Fred på jorden

Vet inte varför, men det bara kändes så idag. Som om det är fred på jorden. Som om det skulle kunna komma snö. Och bli minusgrader. Dock inte kallare än -5.
Och massor med snö på julafton, sådär så det känns mysigt när man sitter och väntar på tomten. Jag är nog en sucker för julafton, faktiskt. God mat. Bra sällskap. Julklappar. Synd att det bara är dendär ena dagen, som man sen måste vänta på igen ett år. Men nog är den värd att vänta på. Visst?

Om jag inte ska vara flummig kan jag väl berätta att vi var på Dansgalan igår. Och dansade en hel del. Kalle satt mest i baren så jag passade på att dansa med andra förmågor. Dock var ingen lika bra på foxtrott som K. Inte ens Ropa, som dansade dirty dancing (?). Traskade sen hem i natten, med några knackkorvar i magen och aggressiva diskussioner med min syster. Hon är nog rätt bra dendär typen, fast vi bråkar mycket. Men det hör väl till?

Idag sitter vi här och slöar. Har ätit lite frukost, Kalle och Kati tittar på nån film, och jag läser bloggar och funderar på livet. Ska iväg till Nykaabi småningom, ut på en tur med fröken Elli nämligen. Sen makaronisallads-date med Tossa. Och så back to Jeppis för att dansa 20min zumba. Och sen äntligen se Fringe! Vad jag har längtat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar