15 november 2011

Äntligen hemma!

Äääntligen hemma efter en överdrivet lång dag. Steg upp 8:20, gjorde mig i ordning, och brummade iväg till dagis. Där gjorde vi det vanliga: lekte ute, lekte inne, käkade, vilade, drack "kaffe", jag satt och ritade, vi åt mellis, lekte inne, och sen ut igen. Slutade klockan 16, och åkte raka vägen till Kyrkostrand. Fixade mat åt kusinerna + Kalle, höns och ris blev det idag. Och så hade Heidi gräddat frysbullar till efterrätt. Mätt i magen efteråt!
Sen diskuterade vi en stund, och så kom Heidi med mig till AK och städa. Tog som vanligt ungefär 2h, och vi fick pratat en hel del intressanta saker! Tänk vad konstigt att jag alltid kommit så himla bra överens, och gör det fortfarande, med henne, trots att hon är hela 6 år yngre än mig.. Interesting.

Nu har jag då äntligen kommit hem. Kalle har åkt iväg till nån klasskompis, de skulle tydligen ha LAN. Orkar inte dansa zumba riktigt ännu, men det återstår i alla fall för mig att göra innan det blir att ta kvällen. 20min eller 40min, det är frågan...
Skulle egentligen ha lust för en promenad, men det suger verkligen att gå ensam! Så tror det får bli en annan dag. Ska ju faktiskt med Josse på torsdag.
Mer än så hade jag väl inte på hjärtat idag. Adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar