27 oktober 2011

Revyresan - fredag

Steg av båten strax efter halv 10 svensk tid. Fick stå och vänta en bra stund tills alla infann sig i bussen... Förde väskorna till hotellet och begav oss sen ut på stan.

Jag var på jakt efter en halsduk, men hittade aldrig den jag ville ha (först i sista minuten på lördagen). Kalle & jag tog en fika på Wayne's Coffee för att vila våra trötta ben. Gott med smoothie och chokokex!

Stockholm, baby! Och härligt väder hade vi, ca 15 grader varmt.

Min lilla prinsessa!

Så fina vi är, utanför slottet!

Käkade på Jensens Beefhouse, jag käkade nachos med kyckling, och till efterrätt "så mycket mjukglass du vill ha, med valfria strössel". Mycket god, och billig, mat! Rekommenderas varmt.
När vi gått på stan ganska många timmar, och knappt hittat något alls, gick vi till hotellet runt klockan 4. Vilade en stund, duschade och fixade oss.

Traskade iväg till Oscarsteatern till kl. 19:30. Där såg vi Monty Python's Spamalot, en otroooligt bra musikal! Verkligen underhållande, fick skratta hela tiden.

Efteråt gick vi till Burger King och tog varsin hamppis, och efter det for vi tillbaka till hotellet. Satt och "festade" lite i ett av rummen, och efter det for grabbarna iväg med taxi till nån klubb. Själv var jag så utmattad att jag gick och lade mig halv två.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar