6 oktober 2011

bara torsdagar

Jaja, jag vet att det är ett evigt tjatande om dessa torsdagar som verkar återkomma oftare än övriga veckodagar. Men det stämmer! I think..
Släpade mig upp ur sängen och trampade iväg till skolan tills 8:30. Vi hade föreläsning i socioemotionell utveckling. Måste erkänna att jag faktiskt börjar bli lite orolig inför tenten som är om två veckor. Jag har ingen aning om vad som kan tänkas frågas! Kanske det ordnar sig ännu..
Sen skulle vi ha musik, men lärarn var sjuk, så jag fick trampa hem istället, efter att ha kopierat lite inför nästa veckas musiktent. Fixade rostabröd med räkost och ägg, samt en kopp fil med mosade jordgubbar och banan. Så nu är jag mätt i magen nån timme framöver!
Har också hunnit läsa resterande litteratur till morgondagens litt.sem., så nu är det ur världen! Återstår bara att läsa igenom och anteckna inför måndagens religion&etik-uppgift.. Sen ska jag sticka iväg till AK, Owe ringde igår och undrade ifall jag kan komma och städa ur ett nytt rum de ska börja använda. Sen har jag valnämndsmöte klockan 4, tar väl kanske en-två timmar. Så blir det att skynda hem, slänga i mig lite mat, dansa 40min zumba, duscha och fixa mig, och så ska vi på Musicquiz klockan 8. Ska dit med ett gäng klasskompisar, så det kommer nog säkert bli roligt! Hoppas vi vinner...

PS. dendär Ben&Jerrys (se föregående inlägg) var inte så god som jag hade tänkt mig. Den var för "chokladig", tyvärr. Men filmen var helt okej! Den var sådär irriterande-spännande. Och bilden ovan påminner mig om att jag borde färga och klippa håret. Och S-O-L-A.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar