18 augusti 2011

update

så jag orkade inte titta på dendär filmen i alla fall. för det blev drama med vem som skulle skicka iväg mina tävlingsobjekt. pappa var försenad i jobbet så han skulle inte ha hunnit före 4, Kalle var i skolan och hade bilen, så jag slapp ingenstans. men som tur slutade min syster skolan, hon skulle sitta på med Tommi till Nykaabi, så jag mutade henne att göra det. tack och lov!
har suttit och tittat rätt många avsnitt Desperate Housewives, och fixat en smarrig smörgås åt mig, i våffeljärnet! Kalle är också hemma, han sitter för tillfället och tittat på Alice Cooper-konsert. så småningom ska vi traska iväg in mot stan, för att äta mat på O'learys. hade ingen lust att göra mat idag, och vi har varit snåla på Larrys ganska länge. så det ska bli mumsigt! sen blir det förstås MusicQuiz, med eller utan sällskap vet jag inte .
och om ni undrar varför vi ska GÅ och inte cykla.. tja, min cykel är fortfarande i Årvas, och Kalles har blivit stulen. eller ja, han var dum nog att lämna den vid internatet innan vi flyttade härifrån i våras. så han får väl bara skylla sig själv, antar jag.

1 kommentar:

  1. Va synd att du int vann. Har svårt att tänka mej hur det vinnande bidraget smakade, enligt vad de sa så var det ett salt bidrag. Alltså jag tycker ju nog att cupcakes ska vara söta. De där som du gjort får du vääälidgt gärna bjuda mej på nångång :)

    SvaraRadera