10 augusti 2011

sadepäivä

återigen är det onsdag (tiden bara flyyyger iväg!), och återigen regnar det utomhus. jag har så tråkigt att jag håller på och går sönder, vet inte alls vad jag ska hitta på härnäst!
steg upp ½12, käkade frukost, plockade som vanligt upp lite i rummet, rensade i mina papper som samlats i en hop i sommar, skrev en "att göra"-lista tills vi flyttar (det blev hela 15 punkter!!!), och sen har jag suttit och ritat på mitt drömhus igen. nu börjar det sitta som en smäck, önskar tiden skulle flyga ännu snabbare, och spola fram tills år x då det blir dags att förverkliga drömmen.

hade tänkt sticka iväg ut på en promenad-jogging nu under dagens lopp, men eftersom det -surprise, surprise- regnar, så blir det nog inget. antar jag får bänka mig i soffan och titta några avsnitt Desperate Housewives då igen. suck alltså, jag hatar att vara såhär rastlös hela tiden! och nej, jag kan inte städa hela huset som överraskning, eftersom min svärmor är hemmafru på halvtid och alltid har hunnit göra det.. innan jag vaknat på morgonen eller när jag varit nånstans på kvällen. hopplöst, tro mig!
men sådär för att byta ämne helt och hållet, JAG HAR FÅTT JOBB! om ca 2 veckor så blir jag städerska på mosters mans jobb, där jag kommer att städa ca 4h/vecka (1-2 dagar), och det blir då ca 150€ i månaden extra. det hade ju kunnat vara värre!

2 kommentarer:

  1. Va bra! 150 € extra i månaden är alltid bra att ha.

    SvaraRadera
  2. yepp, fast e bara sko va 50 sko e jo va na!

    SvaraRadera